Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Veiga
Berkay
Miçö
Sergio
Sağlam 6
Ben fitim buna
Berkay
Miçö
Sergio
Sağlam 6
Ben fitim buna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedekte bekliyorKerem’in sattık mı hıcam
Miço,grill’i alırsan yine 6 numarasız sezona başlamış oluyorsuneva miço grill yapıp transferi kapayalım boşverin kanat felan
Ha Berkay ha Berkan mı yani.Ne ofansif yav, 57 maç 3 gol hepsindede ofansifortasaha oynamış
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şut atmadan iki sezonda 37 gol atmış. Demek atabilse kaç tane atacak.veiganın giulianonun az daha şut atabileni cacık olmaz o heriften
Burada mı? Ozaman bende dede olmalıyım35 liklere dede deniyor admirim. Bunlara bir cevabın olmali
Berkay Özcan alınacaksa Berkan ı da kiralayalım bir yere Hamza oynasın bunların yerinevalla bu gibi 5li olsa harika olur umarım böyle düşünülüyodur 6no almamazlık yaparlarsa yanarız cica ve taylanı kiralamak gerek
Yürüsün işine gitsin madem 3 yerliyi düşünüyor sağ beke neden yabancı aldırdı çokmu elzemdi altı üstü sağ bek eli ayağı düzgün bir yerli bulsalardı ferdinin bek oynadığı yerde birisi oraya alınırdı akılsız saçma sapan işler yapıp sonra üç yerli der durursun keremle yunustan birine birşey olursa ozaman görürüm üç yerliyi yine planlama hatası sanki berkay gelse banko oynucak o zaman 10 no almıcaksınHaluk Yürekli: "Galatasaray 3 yerli için öyle garip garip oyuncular üzerinde dedikodular var ki 3 yerliyi oynatabilmek için Okan hoca planlar yapıyor bu durumda Berkay Özcan'ı Emre Akbaba'dan da önde görüyor."
Kesinlikle böyle olacak. Grilişten sonra Evander transferide yatmıştır. Süreç aynen benzer şekilde ilerliyor. Evanderide yavaş yavaş olumsuza çevirecekler. Biz yemeyiz bunları.1) Ali Akman , Midstjö ve Evander bitti diye medyadan haber yaptıracaklar.
2) İlk Ali’nin gereksiz kiralık işi ve Midstjönün transferi açıklanacak.
3) Evander transferinde hiç bir problem olmadığını, transferin bugün yarın olumlu sonuçlanıp hafta içi/sonu kapa düşecek diye haber yapılır.
4) Yavaş yavaş Danimarkalıların yeni hocası oyuncu çıplak gözle görmek istediğine dair haberler yapılır.
5) transfer yatar. Sebepler de şunlardan biri veya bir kaçıdır:
- yeni hoca oyuncuyu yıldız oyuncu olarak takımda düşünüyor
- takım, oyuncu veya menajer fazladan para istiyor
- oyuncu zaten önceliğimiz değildir
- başka takımlar bu oyuncuyu istedi ve fazla bonservis ödediler
- oyuncu yakın dönemde sakatlandığı için artık istenmiyor
6) Ank, Nd, dede ve diğer “gazeteciler” taraftarların sakin kalmasını söylerler. 6 ve 10 numara için üst düzey alternatiflerin hazır olduğunu ve herkesin tatmin olacağı oyuncuların geleceğini, Galatasaray boşuna harcanacak üç kuruş parası olmadığını söylerler.