Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikinci devre neredeyse hic oynamadi son hafta yalandan bir soktular oyuna ama oyuncu bitik vaziyette mental olarak anlasilan. Bu yasindan sonra kendini toparlayip motive olup katki verir mi bence imkansiz. Aslinda mekan degisikligi iyi de gelebilir ama alinmaya deger bir risk olup olmadigini maasi belirlerIlicic düzeldi mi? Depresyon yüzünden ocak ayinda sezonu kapatiyor diye haber paylasmislardi
nick değişmiştir reisBir de 5 sene önce açmış Allah'ın manyagi
Okuyoruz goruyoruz alinti yapmakla ugrasamam tirasi keselim lutfenYahu kim bunlar..Varsa bildiğiniz bu yorumu yapan alıntı yapın..
Ona bakarsan her aldığımız oyuncu her ilgilenen oyuncu şu forumdaki çoğu adama göre süper..gelsin iyidir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çünkü başka açıklaması olamaz bariz şekilde bir algı operasyonuna girdiler ben ne olursa olsun hocaya destek olunması gerektiğini düşünüyorum yönetiminde çabaladığını biliyoruz bu süreçte bunların gazına gelmemek lazım hoca Evander istemiyormuş Berkay istiyormuş ana sınıfına giden çocuğa sorsalar o bile Evander der. Bir de neymiş Evander için Okan hocanın onayı bekleniyormuş Okan hoca onay vermemiş olsa niye oyuncu ve kulübüyle 1 aydır pazarlık yapılsın üstüne zaman kaybı yaşansın. Baştan aşağı algı kokuyor hoca yedirtmeyiz.Katılıyorum. Ali Naci'nin sanki üstüne vazifeymiş gibi Okan Hoca'nın istediği Midtsjo'yu taraftarın önüne atmak için twit atması, bugün Haluk Yürekli'nin zırvaları bu tezi doğruluyor.
ek olarak guilano’da iyi adamdı bana kalırsa yanlış kurgu yapmasalardı. şuanki takımda olsa bizim o dönemki atar baya benceyazdığımın haritle ne alakası var? giulianoda fbye gelmeden önceki sezonda 17 gol 10 asist felan yaptı.
ayrıca farkettiysen şut atabileni dedim. ben ne yazmışım sen ne demişsin belli değil![]()
DepresyonNeyi varmis
ali akman haberini daha yeni vermediler mi herkesten önceHaluk Yürekli ve Gökhan Dinç’e çok inanıyorsunuz. Tamam tutturdukları var ama son Grilich haberlerinden sonra zerre haber gitmiyordur.
O kadar da değil ya. Hocanın onay vermediği adam için gidip transferi bitirme noktasına mı gidecekler. Böyle bir şeyin uzayda ihtimali yok.reis üstüne alınma ama ne zaman birisi böyle bir çıkış yapsa aksini iddia ettiği şey tak diye gerçekleşiyor.
gedson-bjk , pedronun fb haberlerinde aynısı oldu![]()
Elimizde 5 tane rotasyon var zaten cica, taylan, berkan, emre, miçö yetmezmi.Berkay Özcan'a bok atanlar, elinizde Taylan ve Berkan var unuttunuz herhalde. Hoca belli ki rotasyona istiyor işte Berkay da ucuza vermezler zaten.
Yok yani sevgilisinden mi ayrıldı diye seyettiydimDepresyonDepresyonu var iste. Burnout yasiyor. Bu sezon ilk devre bir garipti zaten, ikinci devre izin verdiler 5 ay kafa izni yapti