Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkay Özcan'a bok atanlar, elinizde Taylan ve Berkan var unuttunuz herhalde. Hoca belli ki rotasyona istiyor işte Berkay da ucuza vermezler zaten.

bilmediğimiz çok şey oluyordur mehmet özbek-cenk ergün-erden-okan arasında. Çıkarsız Galatasarayın geleceğini kim düşünüyorsa o galip gelir umarım bizim taraftar olarak yapacak bir şeyimiz yok

Ilicic düzeldi mi? Depresyon yüzünden ocak ayinda sezonu kapatiyor diye haber paylasmislardi
Ikinci devre neredeyse hic oynamadi son hafta yalandan bir soktular oyuna ama oyuncu bitik vaziyette mental olarak anlasilan. Bu yasindan sonra kendini toparlayip motive olup katki verir mi bence imkansiz. Aslinda mekan degisikligi iyi de gelebilir ama alinmaya deger bir risk olup olmadigini maasi belirler

Eger kendini toparlarsa ligin acik ara en iyi oyuncusu olur. Joao Pedro'nun bir tik ustu

Yahu kim bunlar..Varsa bildiğiniz bu yorumu yapan alıntı yapın..

Ona bakarsan her aldığımız oyuncu her ilgilenen oyuncu şu forumdaki çoğu adama göre süper..gelsin iyidir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Okuyoruz goruyoruz alinti yapmakla ugrasamam tirasi keselim lutfen

Katılıyorum. Ali Naci'nin sanki üstüne vazifeymiş gibi Okan Hoca'nın istediği Midtsjo'yu taraftarın önüne atmak için twit atması, bugün Haluk Yürekli'nin zırvaları bu tezi doğruluyor.
Çünkü başka açıklaması olamaz bariz şekilde bir algı operasyonuna girdiler ben ne olursa olsun hocaya destek olunması gerektiğini düşünüyorum yönetiminde çabaladığını biliyoruz bu süreçte bunların gazına gelmemek lazım hoca Evander istemiyormuş Berkay istiyormuş ana sınıfına giden çocuğa sorsalar o bile Evander der. Bir de neymiş Evander için Okan hocanın onayı bekleniyormuş Okan hoca onay vermemiş olsa niye oyuncu ve kulübüyle 1 aydır pazarlık yapılsın üstüne zaman kaybı yaşansın. Baştan aşağı algı kokuyor hoca yedirtmeyiz.

yazdığımın haritle ne alakası var? giulianoda fbye gelmeden önceki sezonda 17 gol 10 asist felan yaptı.

ayrıca farkettiysen şut atabileni dedim. ben ne yazmışım sen ne demişsin belli değil :D
ek olarak guilano’da iyi adamdı bana kalırsa yanlış kurgu yapmasalardı. şuanki takımda olsa bizim o dönemki atar baya bence

hariti sen yazdın diye yazmadım hariti hepsinden iyi gören arkadaşlara istinaden yazdım sana hitaben değil.

Imza töreninden bu yana israrla her konustugunda transfer istiyor Okan hoca

Sanki transfer istemiyormus gibi bir hava yaratilmaya calisiliyor tuzaga düsmeyin

Okan hoca önderliginde sampiyon olacagiz rahat olun

reis üstüne alınma ama ne zaman birisi böyle bir çıkış yapsa aksini iddia ettiği şey tak diye gerçekleşiyor.
gedson-bjk , pedronun fb haberlerinde aynısı oldu;D
O kadar da değil ya. Hocanın onay vermediği adam için gidip transferi bitirme noktasına mı gidecekler. Böyle bir şeyin uzayda ihtimali yok.

Okan hoca Bakayoko'ya onay vermiş ancak 3.5 istediği için mortingen olmuşuz

Haluklarin haber alamadıkları bariz belli ve saldırı moduna gecmisler. Bu akşam tutarlı tek birşeyleri yok. Berkay daha önce de haber oldu tw de. Ayrıca hoca liste verir yönetim görüşür birisi alınır. Habersiz görüşüp neden vakit harcasinlar. Grilisin neden olmadığına dair daha önce dedikleri ile bu akşamki çok farklı, diawarayi bilmeyen yok ne zamandır top oynamıyor. Evander de fiyat farkı olduğunu yabancılar yazdı zaten biten birşey yok.
Hocaya gereksiz yere yükselmeye gerek yok bence

Roma, Shomurodov'u kiralayacakmış. Zorunlu ya da şartlı satın alma deniliyor. Torino, Sampdoria ve Bologna olabilir demişler.

Noldu yav yine bir oyuncuya 1 milyon fark varken vazgeçtik sanırım.
Yalan ve yalancı birden fazla olunca bu oluyor sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt