Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne yazık ki kaliteli oyuncular olmadan başarı yakın değil. önemli olan doğru harcamalar. Şu ana kadar iyi harcama yaptığımızı söyleyebilirim. ayrıca elimizde satmak için iyi oyuncular var; zaniolo, boey, nellson gibi... diğer yandan, kaliteli oyuncular iyi pazarlama ile birlikte iyi sponsorlar ve PR getirir.
Kaliteli oyuncuya karşı değiliz son sözleşmesini bizim vermemize karşıyım ben.

elbette satılacak oyuncular var ama daha Torreira tarzı transferler yapmak lazım.

Ramos falan komik kalıyor 1-2 yıl sonra FFP girdiğinde Twitter'da Etebo editleri izlemeye başlarız.

Gerçekçi hedef tabii ki gruplardan çıkmak olmalı sonrasını düşünürüz

Bu seneki transferlerimizin hepsi nokta atışı ve çok yerinde şu ana kadarki transfer planlamasını çok beğendim.

Son düzenleme:
kadro güzel oldu. orta saha da gelirse tek sorun 3. yerliyi bulmak olur. onu da sene içinde çözeceğimize inanıyorum.
fazlası gereksiz olur bence
satış olmadıkça başka hamleye sıcak bakmıyorum.

bu sene içime sinmeyen tek durum aldığımız adamların bonservis açısından geri dönüşü olmayan isimler olması oldu. sadece angelino'yu ayırabiliriz

Psg de sorun orta saha ve forvet hattiydi ramos degil ama biz alsak da cl aldirmaz clyi nasil alacaz. Uçmayalim avrupa ligini bir ihtimal.

ne yazık ki kaliteli oyuncular olmadan başarı yakın değil. önemli olan doğru harcamalar. Şu ana kadar iyi harcama yaptığımızı söyleyebilirim. ayrıca elimizde satmak için iyi oyuncular var; zaniolo, boey, nellson gibi... diğer yandan, kaliteli oyuncular iyi pazarlama ile birlikte iyi sponsorlar ve PR getirir.
takım oyununu oturtmak uyum içinde oynamak kaliteli oyuncular kadar önemli en az.

nzonzi lemina andone falcao seri aldın naptın avrupada?

daha sonra lige uygun olmasa bile avrupada taylanlı berkanlı cicaldaulu takımla gruptan lider çıktın uygun oyun planıyla mesela.

her şey transfer değil biraz stabillik lazım artık

Çarşamba günü turu geçelim de Ramos , 8 numara falan sonra konuşuruz

Atalay, cicaldau, biraz daha hızlanmalı çıkış haberleri, Emre luyindama mico

ne diyon yaw

city bizi tokat manyağı yapar

şle katılmak bile başarı
City şuanda Avrupa'nın en iyi futbol oynayan takımı ama tokat manyağı yapar felan bunlar belli olmaz.İnter muazzam bir takım değildi iyi defans yapıyordu.Tek tek ilerlemek lazım önce gruplar sonra gruplar dan çıkma sonra rakibe göre hareket etme şampiyonlar ligi şampiyonu oluruz demiyorum o seviyede bir kadromuz da var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt