Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.489
- 40.187
- 3.413
Önce o göbegi eritmeliAngelino kendini küçümseyenleri fena morartacak benden soylemesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce o göbegi eritmeliAngelino kendini küçümseyenleri fena morartacak benden soylemesi
Kamada gercekten o kadar düsünüldügü kadar iyi bir topcu degil menejeri de tam bir paragöz. Paramiz yanacak diye korkuyorum.
Hiç istemedigim bir oyuncu
Demin sabihadakine sordum tükendi dedi maç formaları mecbur taraftar form aldık
Kamada overrrated kelimesinin tam karşılığı. Lider oyuncu değil tam 8 değil tam 10 da değil biraz Elanoyu hatırlatıyor bu yönden hiç sevmem böyle oyuncuları. Ya tam 8 ya tam 10 alalım.Kamada gercekten o kadar düsünüldügü kadar iyi bir topcu degil menejeri de tam bir paragöz. Paramiz yanacak diye korkuyorum.
Hiç istemedigim bir oyuncu
Ramosu genelde bizim gibi ihtiyarlar istyor 20 yaş altı istemiyor genel gözlemlerim bu yönde. Gelsin 2 formasını alır birini çekilişle ihtiyar bir arkadşaıma hediye ederim.
hadi bir de türk ortasahabu kadar transfer işi saçmalık
8 alıp kapattık demeliyiz
evet yaşlı başlı adamın ustune gitmeye çekinirler ayıp olur diyeAvrupa’da abdulkerimi elek edebilirler aponun baskıyı kırabilen bir yapısı yok hata yapabiliyor Ramos yapmaz rakip oyuncular çekinir üzerine gelmeye
ramos burak yılmazı düşürdü,penaltı verilmedi.gelmesin
hadi bir de türk ortasaha
kerem geldi mikerem berkan efe varya abi ne yapacağız o kadar adamı
Dzeko dedenin emekli aylığını çekmeye bile gider ramos. Zımba gibi herif halaevet yaşlı başlı adamın ustune gitmeye çekinirler ayıp olur diye
saçlara yeni bi tarz şart bence, ne dersin üstad @Hayri Cund