Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herifin kariyerinde 110 gol 50 asisti var :D kariyerinde bu gole çıkamayan binlerce forvet var. ramos'un gelen teklifleri tercih etmediğini düşünüyorum. pepe 40 yaşında hala çatır çatır oynuyor, ramos'a kafadan 2 yıllık kontrat veren 10 tane kulüp gelmiştir...

Geçmişe bakarsak benim de beğendiğim stoperler listesinde top 3'de. Daha üst seviyeden teklif gelse tercihi muhtemelen orası olur. Maliyetinin düşük olacağını da sanmıyorum.

Şampiyonlar ligine de çok takılmanın alemi yok bu yetersiz kalır şu elek olur diye orası şampiyonlar ligi, denk geldi mi herkes kepaze oluyor geçen sene upamecanoyu soytarıya çevirdiler 80mlik stoper samet akaydın gibi dolanıyordu ortalıkta. Adamlar donnaruma ramos marquinhos messi mbappe neymar diziyor son 16da eleniyor yapacak bir şey yok. Bizim için çok kolay bir grup düşmedikçe sonunculuk harici her sonuç makuldur hazırlıklı olmak lazım.

Ramos-Nelsson tandemi yapalım CL'de cidden seviye atlarız. Yarı final bile sürpriz olmaz.

ramosa bende soğuğum fakat mali açıdan hesap kitap yapılırsa performans olarak bizi üzeceğini sanmıyorum. yani nelsson'dan fazlasını alacağımız kesin bence.

Bende bir kaç maçını izledim. Ramosa kötü diyemezsin. Elindeki tüm stoperleri üstüste koyar hoplatır. Yaşlı hemde çok ama geçen sene 42 maç yapmış bu adam.
kötü demiyoruz ki.
yaşlı, bitik, moruk, kılları agarmış, ahı gitmiş vahı kalmış diyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt