Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu haluklar baska isim bilmiyolar diye mi ndombele dediler acaba.yapar bunlar

Nelsson 25m zu Tottenham ve bizde Ndombele+Davinson paket mi yapacaz acaba

Nelssona kimse 25 milyon vermez, taraftarız diye gerçekleri söylememek olmaz, ben nelssonu severim ama forumda da bence çok abartılıyor,bugün Bayern forması giyen kmj bile 18 milyona gitti

Kulübün durumunu düşünen, memleketin iktisadi ahvalinin farkında olan, zamanında saçma sapan harcamalar sebebiyle ffp cezası alan kulüplerinin bu cezalar sebebiyle transfer yapamadığı, forvetsiz CL sezonu izlemek durumunda kalan taraftara ``Muhasebeci misin?`` diye sorma salaklığı tam olarak ne zaman bırakılır acaba ?

Kulüp ceza getirecek harcamalar yaparken muhasebecisi yokmuş demek ki. Yöneticiler hiç hata yapmaz, nerede görülmüş Türkiye'de futbol kulüplerinde bir yöneticinin hata yaptığı ? Sorgulayan insanları bastırmaya çalışan transfer31 tayfa ne hikmetse bu acayip maaşlar, bonservisler cezalara sebebiyet verdiğinde ilk ağlayanlar da yine onlar oluyor. Icardi'ye eşşek yüküyle para bağlanmış, ortada hala 8 numara ve Rashica yok ama takımın en uyumlu olan ikilisinin üstüne 37 yaşındaki stoperi getirip 3-5 maaş da ona bağlayalım. 30 yaşındaki Fred'e 10 bonservis 3 falan maaş da ona dayarız. Ekonomisi ön görülemeyen ülkenin ,forma üreticisi kurdan dolayı satış yapamadığı için sözleşme uzatmaya yanaşmayan takımının taraftarı bu tarz hamleleri sorgulamayıp ne yapacak? İlk defa doğru düzgün sponsor anlaşmaları yapıldı diye para basmaya başladık sanılıyor galiba. Tedbirli olunmasını söyleyen insanlara bok atmak kolay.

Ramos alacağına ona vereceğin parayı da ekle git Gravenberch'i zorla sana çağ atlatsın. Tabi imkansız ama keşke olsa.

Play Off u geçtiğimiz an Felix 'te gelir, Kamada da ama Şampiyonlar Ligi biletini almamız gerekiyor.
ş.ligine tam katılma desen nereden baksan 1 ay var bu oyuncular 1 ay bekleyeceğini zannetmiyorum hele free olan için iş daha vahim. Yaz kampı yapmadı adam, alsan ne zaman hazır olur orası bile meçhul. Para hırsından önümüzdeki kariyerini çöpe atacak gibi görünüyor.

Nelssona kimse 25 milyon vermez, taraftarız diye gerçekleri söylememek olmaz, ben nelssonu severim ama forumda da bence çok abartılıyor,bugün Bayern forması giyen kmj bile 18 milyona gitti
Fesih bedeli 18 diye 18e gitti

25 olsa da verirlerdi

Nelsson’un satılması da birinin ihtiyacına bakar

ş.ligine tam katılma desen nereden baksan 1 ay var bu oyuncular 1 ay bekleyeceğini zannetmiyorum hele free olan için iş daha vahim. Yaz kampı yapmadı adam, alsan ne zaman hazır olur orası bile meçhul. Para hırsından önümüzdeki kariyerini çöpe atacak gibi görünüyor.
Renkdaşım böyle bir takıma sen bende katılsak gaza geliriz, bu takımda oynamak için ekstra antrenman yaparlar yine imzayı atarlar, Gs gerçekten seksi bir kulüp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt