- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.908
- 5.488
bu haluklar baska isim bilmiyolar diye mi ndombele dediler acaba.yapar bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O fırsat doğabilir ay sonu/eylül gibi, o zamana kadar alıcısı olmazsa çekebiliriz
bu haluklar baska isim bilmiyolar diye mi ndombele dediler acaba.yapar bunlar
Nelsson 25m zu Tottenham ve bizde Ndombele+Davinson paket mi yapacaz acaba
O salaklar gider 10-15m’ye JF kiralarDembele psg yaparsa, adamlara sadece 25m kaliyor
50m bonservis yarisi dembeleye yarisi barca ya
Üzerine düşünmeye gerek yokNdombele hakkinda düsüncelerin ne admirim
yerli stoper kimstoper yerli olur.midsö,dubois ve giderse morutan işte.gerçi morutan giderse zakharyan gelecek bence ya neyse
Zaniolo, Zaha, Kerem'den hangisinin yerine yazacağız? Bir dünya maliyeti var. Bana ütopik geliyorO fırsat doğabilir ay sonu/eylül gibi, o zamana kadar alıcısı olmazsa çekebiliriz
ş.ligine tam katılma desen nereden baksan 1 ay var bu oyuncular 1 ay bekleyeceğini zannetmiyorum hele free olan için iş daha vahim. Yaz kampı yapmadı adam, alsan ne zaman hazır olur orası bile meçhul. Para hırsından önümüzdeki kariyerini çöpe atacak gibi görünüyor.Play Off u geçtiğimiz an Felix 'te gelir, Kamada da ama Şampiyonlar Ligi biletini almamız gerekiyor.
ozan kabak,koray günter,mertcan ayhanyerli stoper kim
O da olur genç oyuncu almalıyız artık diye düşünüyorum.Artık scout değil de wonderkids almak lazım her yıl 1 tane
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlamiyorlar, anlamak istemiyorlar. Duymuyorlar, bilmiyorlar, sevmiyorlarÖrneklemelerde hatalar yapılıyor
Ramosun 40 yaşındaki hali Cris denen kişinin en fit zamanından 10 kat falan iyidir
Fesih bedeli 18 diye 18e gittiNelssona kimse 25 milyon vermez, taraftarız diye gerçekleri söylememek olmaz, ben nelssonu severim ama forumda da bence çok abartılıyor,bugün Bayern forması giyen kmj bile 18 milyona gitti
Renkdaşım böyle bir takıma sen bende katılsak gaza geliriz, bu takımda oynamak için ekstra antrenman yaparlar yine imzayı atarlar, Gs gerçekten seksi bir kulüp.ş.ligine tam katılma desen nereden baksan 1 ay var bu oyuncular 1 ay bekleyeceğini zannetmiyorum hele free olan için iş daha vahim. Yaz kampı yapmadı adam, alsan ne zaman hazır olur orası bile meçhul. Para hırsından önümüzdeki kariyerini çöpe atacak gibi görünüyor.
Kaç istiyor bilmiyorum da Mata kontenjanından isteriz adminim. Getiren de Mata olur. Yabancı sınırında bağımsız tabiiRamos gibi saçma hedefler peşinde koşmaya lüzum yok.
Gelmiş geçmiş en iyi stoper olarak görmeme rağmen.