Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.447
- 13.697
- 1.998
Boeye de 1 verdik, marcaoya 4![]()
Bu adama 6,5 milyon euro verdik Terimin kazıkları çıkmıyor aga
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boeye de 1 verdik, marcaoya 4![]()
Bu adama 6,5 milyon euro verdik Terimin kazıkları çıkmıyor aga
allahın emri oBize kesin gol atar
petre-bratu-morutan-ali lukunkular-alamaguerler say say bitmez .........arada tutsun bir ikitanesi dimiBoeye de 1 verdik, marcaoya 4
petre-bratu-morutan-ali lukunkular-alamaguerler say say bitmez .........arada tutsun bir ikitanesi dimi
Boeye de 1 verdik, marcaoya 4
Muslera türk olamiyor mu? 10 yildir türkiyede yasiyor, aurelio ve nobre bile oldular
Türk vatandaşlığına sonradan geçen yabancılar ise, başka ülkelerin A Milli Futbol Takımında oynamamış olmaları kaydı ile vatandaşlığa kabul için yapmış oldukları ilk müracaat tarihinden itibaren beş yıl geçtikten sonra ve Türkiye Genç Milli Takımlarının herhangi bir yaş kategorisinin en az bir resmi müsabakasında oynamış olmaları koşulu ile bu kapsamda listeye yazılabilirler.
fenerbahçe söz konusu ise herşey olurMuslera türk olamiyor mu? 10 yildir türkiyede yasiyor, aurelio ve nobre bile oldular
Kral yarin maç vardi yaw
Ama Sen bilirsin tabi
Kral yarin maç vardi yaw
Ama Sen bilirsin tabi
İkisini birden götürmüş reis ama seçim olsa bende mimari seçerdim gibi.mimar olan daha iyi
Why not both seçeneği yokMimarcilar layk
Fizyocular wow
atsin
İstersen Fatih hoca zamanı alınan verilen hesabı yapalım. Kazandırdığı kupalar şampiyonlar ligi gelirleri dahil edelim ekside olursak ben bir daha buraya yazmıcampetre-bratu-morutan-ali lukunkular-alamaguerler say say bitmez .........arada tutsun bir ikitanesi dimi
DogrudurBen mi yanlış hatırlıyorum Sergio Ramos kariyerinin ilk yıllarında sağ bek değilmiydi ?
Sağ Bek olsaydı acaba böyle kariyeri olur muydu *Dogrudur