Nedim Tokuyucu
İmparator
toparlar mı reis, formunu bulursa acayip fark yaratır ama tek sorun ispanyol olması, gelip de burada tutan ispanyol görmedimSaul’e ne vericez zaten olm saçmalamayın adam ciddi düşüştü 6-7den fazlasını vermem.
toparlar mı reis, formunu bulursa acayip fark yaratır ama tek sorun ispanyol olması, gelip de burada tutan ispanyol görmedimSaul’e ne vericez zaten olm saçmalamayın adam ciddi düşüştü 6-7den fazlasını vermem.
Kent, Ekambi’nin yanına yaklaşamaz.Ekambi, King'in bir tık üstü orada Kent'te var yine benzer seviye.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende istiyorum abiNdombele öyle bir adamki gelmesin diyemiyorum ve içten içe gelsin istiyorum.
Lyon dönemindeki bir maçını açın izleyin, etki alanını görebilirsiniz ama işte o adam olsa niye bize gelsin.
10 gol atamaz reisKent, Ekambi’nin yanına yaklaşamaz.
Mental sorunları olmasa çok iyi adam Ekambi benim gözümde.
Riera tuttu sayilmaz mi renktastoparlar mı reis, formunu bulursa acayip fark yaratır ama tek sorun ispanyol olması, gelip de burada tutan ispanyol görmedim
Saul biraz toparlarsa orta sahada istediğimiz her şeyi bize verebilecek bir adam ama ciddi düşüşteydi son fiziksel hali nasıl acaba?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilmiyorum ya Chelsea sonrası şirazesi kaydıtoparlar mı reis, formunu bulursa acayip fark yaratır ama tek sorun ispanyol olması, gelip de burada tutan ispanyol görmedim
o bile sonlara doğru tuttu alakası olmadığı bir mevkide, angelino inş ilk tutan olacakRiera tuttu sayilmaz mi renktas
Lider pidede 1.5 kavurmalı kaşarlı yumurtalısına var mısın iddiaya?10 gol atamaz reis
2 porsiyon olsun reisLider pidede 1.5 kavurmalı kaşarlı yumurtalısına var mısın iddiaya?
alamazlar gelmek isteyen isimler kısıtlı, fb gidince o kim diye geri çeviriyorlar teklifleriFenevin bu transferlerinin bi anlam kazanmasi icin dominguez de alinmali.