Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saul şimdiye kadar adı bizimle anılan orta sahaların hepsinden çok daha yukarılara çıkabilmiş bir orta saha. Hali hazırda Atletico Madrid'in öyle veya böyle ciddi süreler bulan bir oyuncusu

Torreira cigerini ele almamak icin partnerim kim olacak diye dört gözle bekliyodur

Ndombele öyle bir adamki gelmesin diyemiyorum ve içten içe gelsin istiyorum.

Lyon dönemindeki bir maçını açın izleyin, etki alanını görebilirsiniz ama işte o adam olsa niye bize gelsin.
bir iki kez Napoli maçına denk geldim sonradan oyuna girdi özellikle Ndombele takip ettim tabiri caizse bir işi yapmak için yaparsın ya etlisine sütlüsüne karışmadan aynı o hissiyatı verdi.

Saul Niguez gözden düşen bir isim yoksa alamazsın zaten değeride baya düşmüş olur bu transfer

1690888003539.webp

icardi riskin allahıydı mesela tuttu

risksize gitseydik max 7/10 adam alabilirdik o da şansımız yaver gitseydi
Aynı usül kiralık bir adam bağlasak güzel olur. Tutmazsa en azından dehlersin. İsmi geçenlerden biri gelse tutmasa o maaşlarla hayatta yollayamayız.

Günay haberinin altına Selçuk diye birisi bu yorumları yapmış. Kendisi günay herhalde 😂😂

Muslera'yı emekli edip Günay'ın yedegine genç bir kaleci alalım.
En az 5 senemizi kurtarır günay
Muslera Günay'ın yedegi olmalı
Birinci kalecimiz günay olmalı

Saul kötü bir oyuncu değil ama atletik performansı çok düştü Chelsea sonrası.

İspanyol futbolcuların adaptasyon problemini de düşününce bence diğer alternatiflere yönelmek daha akıllıca diye düşünüyorum.

En üst seviyeyi oynamış bir futbolcu da olsa, geri dönüşün kolay olmadığı bir noktaya geldi.

Fred, Ndombele, Saul hepside çok iyi oyuncu valla orta sahaya gelecek ismi çok merak ediyorum fakat ilginç ki 3 isimde farklı profilde isimler. Saul Playmaker diğerleri daha çok b2b isimler. Elde zaten Sergio varken baska bir Playmaker alır mıyız?

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Leverkusen in Roma ile oynadığı maçın özetini izlemenizi tavsiye ederim Kerem Demirbayin son halini görmek için bence çok etkili futbolcu Yıldıray Baştürk etkisi yaratır.

celside ispanyol oyunculara ne yapiliyor bilmiyorum ama böyle düsmeleri normal olamaz

torresi de zamaninda mundar etmisti bunlar

Orta saha zar atılacak en son bölge, dolayısıyla isimler kalite olsa da Ndombele, Fred vs. bunlar en son tercihimizdir, şraaak diye mesela Guendouzi, Goretzka gibi cuk sesi getirecek birisi için uğraşıyor Erden başkan, ispatlayamam ama yemin edebilirim. Oldu oldu, olmadı getiririz bu ismi düşenlerden birini.

Hala yakup kolpacisina inanıp saul gelecek mi sanıyorsunuz,saulu ciddiye almamak için cok yeterli bir sebep yakup

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt