- 8 Temmuz 2015
- 35.771
- 70.599
- 3.893
Şu shut işini de 1 yönetici üslense artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorma ya daha adını anmam pu pu pu tovbe tövbeyasaklı kaynak mı yazdın kardes
kicker 5-8 arası bonservis yazmış yıllık ücret için de 2.7 rakamı çıkmıştı biz kapı bekleyelim umarım çok daha düşüktür rakamlar
Sergio ile beraber oynamayacakları için düşünülebilirFred, Ndombele, Saul hepside çok iyi oyuncu valla orta sahaya gelecek ismi çok merak ediyorum fakat ilginç ki 3 isimde farklı profilde isimler. Saul Playmaker diğerleri daha çok b2b isimler. Elde zaten Sergio varken baska bir Playmaker alır mıyız?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de şaşırıyorum 10 numara yazıyorlar bir çok mevkiye yabanci yazıyorlar . Sadece günay ve Kerem de yeterli. Rashica da beklenirZaha zaniolo Kerem denkleminde yedekler de barış yunus varken ve rashica alınması planlanıyorken o bölgelere transfer yapmak hem de yabancı bir transfer yapmak bana saçma geliyor. Böyle bir transfer durumu söz konusu olduğu anda zaniolo nun bir takım ile anlaştığını söylerim. Baş bir ihtimal yok...
Edit: mertens i unuttuk denklemde...
Eki göremiyorum.bu arada zaten barış yurduseven medyaya ismi düşürmüş, paylaşabilirim diye düşünüyorum
geçenlerde samiyenhaber yan hesabından şunu paylaşıp birkaç dakika içinde sildi;
![]()
bu arada zaten barış yurduseven medyaya ismi düşürmüş, paylaşabilirim diye düşünüyorum
geçenlerde samiyenhaber yan hesabından şunu paylaşıp birkaç dakika içinde sildi;
![]()