Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred, Ndombele, Saul hepside çok iyi oyuncu valla orta sahaya gelecek ismi çok merak ediyorum fakat ilginç ki 3 isimde farklı profilde isimler. Saul Playmaker diğerleri daha çok b2b isimler. Elde zaten Sergio varken baska bir Playmaker alır mıyız?

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sergio ile beraber oynamayacakları için düşünülebilir

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaha zaniolo Kerem denkleminde yedekler de barış yunus varken ve rashica alınması planlanıyorken o bölgelere transfer yapmak hem de yabancı bir transfer yapmak bana saçma geliyor. Böyle bir transfer durumu söz konusu olduğu anda zaniolo nun bir takım ile anlaştığını söylerim. Baş bir ihtimal yok...

Edit: mertens i unuttuk denklemde...
Ben de şaşırıyorum 10 numara yazıyorlar bir çok mevkiye yabanci yazıyorlar . Sadece günay ve Kerem de yeterli. Rashica da beklenir

Bilmiyorum da Kerem bizde iş yapacak gibi geliyor niyeyse bana. İşin savunma kısmını üstlenebilmesi önemli...

Takımdaki en değerli oyuncuyu satmak için deliriyor insanlar inanılır gibi değil. Eminim bunlar sezon içinde Zaniolo hata yapsın diye ellerini ovuşturarak bekleyecek.

Demirbay için 5- 8 arası gibi mi wow
İmkansız
Zaten eğer gerçekse kimse ramosun maliyetinden falan bahsetmesin

bu arada zaten barış yurduseven medyaya ismi düşürmüş, paylaşabilirim diye düşünüyorum

geçenlerde samiyenhaber yan hesabından şunu paylaşıp birkaç dakika içinde sildi;

9b0c5112b5490173f1ae45b0a8e8d978.jpg

Aspor da haberi girdi Kerem ile ilgili...

5 bonservis 1.5 yıllık diyor emre asporda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt