Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.463
- 917
- 1.853
Fred ,dybala,kerem,ramos in
zaniolo 35 out
nelsson 20 out
midstjö bedelsiz kiralık
zaniolo 35 out
nelsson 20 out
midstjö bedelsiz kiralık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedik bitti WHERE ARE THE HATERS
Dakika 1 gol 1. Daha banin yeni acildi hemen trollere totemlere girdin.
hayır abi markalasmak, güzel futbol falan izlemek, yayın satmak istiyorlarsa iyi oyuncular gelmeli lige. iyi oyuncu demek para demek. sen 5'te 1 oranında yayın gelirlerini kıs sonra iyi performans bekle takımlardan.Bein sahibi herhalde bize göz dikti ligin kalitesini arttırmamızdan memnundur kendisi bize Ramos'u istiyorsa tüm maliyetlerini karşılayıp getirsin.![]()
Hasret kalmışım be abi ondan yani yoksa troll yada totem için demedim ilk adı geçen büyük isme yazdımDakika 1 gol 1. Daha banin yeni acildi hemen trollere totemlere girdin.

Elinle rahatlatırsın, para vererekOha yine dransfer yapmışız hayırlı olsun
Elimizi iyi rahatlatacak
Renkdas adamı 17-18 yaşındaki haliyle degerlendirmeyelim Liverpool görmüş bir oyunxuve penaltiii
İşte onu diyorum çok istiyorsa tüm maliyetlerini karşılayıp getirsinler. 500 m dolardan geldiğimiz noktada şampiyon olan takım başarı primleriyle beraber 160-170 m TL kazanıyor. Çok istiyorlarsa sponsor olsunlar.hayır abi markalasmak, güzel futbol falan izlemek, yayın satmak istiyorlarsa iyi oyuncular gelmeli lige. iyi oyuncu demek para demek. sen 5'te 1 oranında yayın gelirlerini kıs sonra iyi performans bekle takımlardan.
hem ayranım dökülmesin hem kıçım geçilmesin. yok yaa öyle dünya yok.

Trendyol süper lig
Artik baslasin
Demirbay kariyeri boyunca 3-4-3'ün ortasında ya da 3-5-2'nin sağ içinde oynamış genelde.
Yoksa 3-4-3 yükleniyor mu?
Bence fark var.muslera eskisi gibi değil. Ayrıca bizim yedek kalecileri inanilmaz abartı hemen tepki veriliyor.Kaleyi yerli yapma fantezisini anlayamıyorum taraftarımızdaki. Muslera nın laziodan geldiği günden beri kaleyi yerli yapalım düşüncesi bitmedi. Musleranın prime zamanında bile onur kıvrak isteyen mi dersin sürüyle. Aynı mantıkla boey yerine kaanı oynatalım ya da toreira yerine berkanı oynatalım. Hiçbir farkı yok.