Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Demirbay maliyeti begeniriz beğenmeyiz orası ayrı yerli olarak alınacak en iyi transferlerden.Oyun görüşü yeteneği tekniği ligin üstünde bir oyuncu.

Demirbay kariyeri boyunca 3-4-3'ün ortasında ya da 3-5-2'nin sağ içinde oynamış genelde.

Yoksa 3-4-3 yükleniyor mu?

Bein sahibi herhalde bize göz dikti ligin kalitesini arttırmamızdan memnundur kendisi bize Ramos'u istiyorsa tüm maliyetlerini karşılayıp getirsin. :asd:
hayır abi markalasmak, güzel futbol falan izlemek, yayın satmak istiyorlarsa iyi oyuncular gelmeli lige. iyi oyuncu demek para demek. sen 5'te 1 oranında yayın gelirlerini kıs sonra iyi performans bekle takımlardan.

hem ayranım dökülmesin hem kıçım geçilmesin. yok yaa öyle dünya yok.

KAP gelmeden maliyet yangını yapmak zaman kaybı. Herkesin bir şey salladığı bir dönem KAP öncesi.

Derken Bild 3.5 milyon euro diye haber girdi. 10 dakika içinde 3 milyon euro indirim yapmışız sevinelim:

Kerem konusunda mutluyum dün de demiştim acil 8 ihtiyacını karşılar bize yabancı 8 numara için zaman kazandırır. Hem frikik hem şutları hem uzun topları her şeyi muhteşem 8+3'de yerli sayılması da elimizi güçlendiriyor. Güzel transfer yaptık biz yapmasak emin olun fener ve beşiktaş kapısında yatardı adamlar +3 yerliyi zor buluyorlar.

hayır abi markalasmak, güzel futbol falan izlemek, yayın satmak istiyorlarsa iyi oyuncular gelmeli lige. iyi oyuncu demek para demek. sen 5'te 1 oranında yayın gelirlerini kıs sonra iyi performans bekle takımlardan.

hem ayranım dökülmesin hem kıçım geçilmesin. yok yaa öyle dünya yok.
İşte onu diyorum çok istiyorsa tüm maliyetlerini karşılayıp getirsinler. 500 m dolardan geldiğimiz noktada şampiyon olan takım başarı primleriyle beraber 160-170 m TL kazanıyor. Çok istiyorlarsa sponsor olsunlar. :asd:

Kaleyi yerli yapma fantezisini anlayamıyorum taraftarımızdaki. Muslera nın laziodan geldiği günden beri kaleyi yerli yapalım düşüncesi bitmedi. Musleranın prime zamanında bile onur kıvrak isteyen mi dersin sürüyle. Aynı mantıkla boey yerine kaanı oynatalım ya da toreira yerine berkanı oynatalım. Hiçbir farkı yok.
Bence fark var.muslera eskisi gibi değil. Ayrıca bizim yedek kalecileri inanilmaz abartı hemen tepki veriliyor.
Muslera'nın Avrupa maçındaki ikinci golü Okan veya yedek kalecimiz kimse o yese ne kaleciligi kalır ne adamlığı.tabiki Muslera hepsinden çok iyi kaleci. Ama bence yedek kaleci kim olursa olsun inailmaz bir ön yargı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt