Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bentancur haberleri çıkmış heralde. Talihsiz bir sakatlık geçirdi ama yine de gözüm kapalı alırdım ben. Çok beğeniyorum tarzını. Bu arada dün şöyle bir video paylaştı:

Edit: Bu arada göndereceklerine ihtimal vermiyorum. Poşetoğlu hocam Bissouma Bentancur orta sahası hayalini kuruyor.

Bu hesap ilk Zaha Kap haberini hazırda bekletip anında paylaşmışlardı arka arkaya çok hızlı 3-4 tweet girmişlerdi. Önceden haberleri var gibiydi.

@Sami Karakoçun düşmanları tek tek banlanirken hayatta kalan @Ahmet Kolap

1690920823150.png

%5 pay sıkıntı. Bandırmaspor’a satarken paranın çoğu yabana gidecek

Oturmus bir kadro düzenin varsa transfer yapmak daha zevkli oluyor. Eksikleri bir bir giderebiliyorsun. Kaan ve Icardi'yi transfer sayarsak toplam 8 transfer gerceklestirdigimizi görüyoruz. Yas ortalamasi 28,9. Bundan sonra alinacak oyuncular daha genc olmali.

Icardi'den iyi 1.forvet
Bakambu'dan ucuz 2.forvet
Günay'dan iyi yedek yerli kaleci
Zaha'dan daha yetenekli kanat oyuncusu
Kerem'den daha iyi yerli orta saha alamazdik.

Bu sebeple bu transferler iyidir ama eksikleri bu kadar giderdikten sonra orta sahaya alinacak yabanci oyuncunun 28 alti olmasi gerekiyor bence. Tempomuzu ve fizik kalitemiz daha iyi olmali demisti Erden Timur.

Bu ön elemelerde kazanilan maclardaki alinan ülke puaniyla atiyorum CL çeyrek finalinde ki galibiyetin puani ayni mi ? Öyleyse aşiri saçma

Riera birakti Lubjana midir nedir. Taktikleri alabiliriz :)
Elemelerde galibiyet 1.000 beraberlik 0.500 grup aşamasından sonra hepsi aynı fakat tur bonus puanları da var gruplardan itibaren galibiyet 2.000 beraberlik 1.000 eğer ki CL gruplarına kalırsak bonus olarak 4.000 puan gelecek. Elemelerde 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik alırsak 5.000 + CL grupları 4.000 toplam 9.000 puan ile grup maçlarına başlayacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt