Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MicoHaluk Yürekli: “ Galatasaray’da önümüzdeki günlerde gidecek oyuncular üzerinden hareketlilik olacak. Ama gidecekler Nelsson, Boey, Torreira gibi oyuncular olmayacak ama Berkan, Yunus, Dubois, Morutan, Emre Kılınç’in gitmesi konusunda gelişmeler olabilir”
İzlemedim dikkat de etmedim...Demirelli karşıladı işte, transferi bağlayan da o zaten.
Doğrudur reis ama yanlış alıntı.biz Yusuf'u geçen yıl yerli olarak oynatamadik zaten
Her transfer döneminde adını yaza yaza bi hal oldum bu forumda. Tam bir İsviçre çakısıydı sakatlanmadan önce Nandez.Adı geçen Nahitan Nandez doğru olabilir. Adamı bizim Okan Buruk'u kullandığımız gibi kullanıyorlar yıllardır. Orta saha, sağ kanat vs. Zorlasan sağ bek alternatifi bile yazarsın. Dubois da yolcu gibi duruyor. Taktiksel esneklik adına avantaj olabilir, mantıklı geldi.
Jilet sergio sevdiğimiz bir abimizdi janti adamdı çok gülerdi, ben gülmem diye başlayacak sandımramiz karaeski'nin gençliğinin topçu versiyonu gelmiş enteresan olacak. bence sevdirecek kendini baya
Morutan bir şansı hak ediyor bence , beğeniyorumMorutan gitmesin yazık olacak
Fifa'nın 3 maça kadar milli takım değiştirebilme hakkına istinaden Türk Milli Takımı'nda oynayabilme kıstasına girmiyor mu acaba Kerem?Sadece 1i yerli statüsünde.
Yabancı da yok çünkü yer yokberkan giderse yerine koyacacak benzer profilde yerli oyuncu yok gibi. @Keramettin TANRIVERDİ
Burada sanırım Sergio ayrılırsa supriz olur gibi duruyor..diğer isimler ilgili zaten ayrılık beklentisi mevcut gibi.Kılınç
Dubois
Midstjö
Yusuf
Fırsat transferi oluşursa Morutan
Plase Sergio ve Yunus
Berkan gitmemeliHaluk Yürekli: “ Galatasaray’da önümüzdeki günlerde gidecek oyuncular üzerinden hareketlilik olacak. Ama gidecekler Nelsson, Boey, Torreira gibi oyuncular olmayacak ama Berkan, Yunus, Dubois, Morutan, Emre Kılınç’in gitmesi konusunda gelişmeler olabilir”