Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antwerp forumu arıyorum renktaş en sıkıntılı o duruyorbirdahaki elemede güçlü olan takımın forumuna kayıt yaptır renktaş, bayağı uğurlusun
sondada Demirbay gibi beyler demişAdamın İngilizcesi pek güven vermiyor
Kovacan gibi değil tabi begenmezsinbu kim
meydanı boş bulmuş
yollarız bunu
Aslında mantıklı ama gelirler düşük olduğu için giderleri çok artardı 1 senelik maliyetleri maaş olarak bile lig kazancıyla telafi edemezler. Belki yayın gelirleri 500 m dolar olsa o zaman 20-25 m dolar kalsa olabilir de şu an ligi 5'nci bitirseler 90 m TL 3 m euro sadece 1 oyuncunun maaşına bile yetmez.Temelli degil. 1 sene kiralik
Truva yapamadık renktaş ağız tadıyla neyse bir dahakine artıkO sen miydin ? Gecen konusuyorlardi bir anda nasil 101 kisi olduk![]()
Suatı nasıl alıyouz yav hem bons isterler hemde vatandaşlığı yok.Berkan giderse S.Serdarı alırım. Daha kalitelisi. Suat, Kerem tabanca gibi olur orta sahanın yerli rotasyonu
ben ilk ondan duymuştum, Twitter kullanmıyorum Halukta olabilir ama ilk buraya yazan melikşahtı, sen cezaevindeydinKerem Demirbay Meliksahin kesfiydi sanırım . Scout başlığını o acmisti
Açık ara RashicaBerguis mi Rashica mı?
en iyi yerli kaleci Günaybu kim
meydanı boş bulmuş
yollarız bunu
Berguris feyonorddan free bir şekilde ajaxa gitti yanilmiyorsam feyanord şampiyon olduBerguis mi Rashica mı?
Yok, bu adam gelse direkt bu kullanir, digerleri buyur abi der.Bu da gelirse frikiklerde kavga çıkar.![]()
RashicaBerguis mi Rashica mı?
Muhtemelen FredKim lan adami deli etcekler