Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel çoğunluğun aksine ben Sergio'nun bizim için önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve bu kadar itin bir tarafına sokulmasına anlam veremiyorum.

Adam şampiyonluğun net mimarlarından biri. Sezon sonuna doğru düşüş yaşamış olması bu gerçeği değiştirmiyor. Aynısı Mertens için de geçerli.

Güzel teklif varsa değerlendirilir ama şeytan kovalar gibi takımdan kovmaya çalışan arkadaşlara da mesafeliyim açıkçası. Taraftarın Fenerliler gibi zibilyon tane transfer istemesi çok tehlikeli bir yola doğru gidiyor.
Eleştiriler bence de fazla abartılı, ama sezonun ikinci yarısında sahada kopuk oynaması sinir edici oldu. Tüm yük Torreiraya bindirilmesi de orta sahayi dengesiz hale getiriyor. Belki ucluye dönersek bu sorun yaşanmaz pek, ama maaş fln bakıldığı zaman daha fazlasını beklerdik

Fbnin orta saha oyuncularını cepten çıkarır mı çıkarır, ama ikili orta sahadaki yeri şuan tartışmaya açık. s

Sezon basi sergio 10 da 8 lik bazi maçlarda mesela fener 1.mac , ic saha bjk maçında 9 luk top oynuyordu deprem sonrasi düştü diye abartmayalim

oliveeiraya teklif olmadıgı gibi şu an gitmesi de imkansız.agustos sonu teklif alır ama ordan burdan,o zaman bakılır.biz de zakaharyana gideriz falan,anca böyle olur.

oliveiraya teklif olsa portekizliler yazardı,haluklar da söylerdi

şu kadroda melo ve sneijder olsa heralde en baba takıma bile kafa tutardık.

muslera
boey - nelsson - abdulkherim - angelino
torreira - melo
zaniolo - sneijder - zaha
icardi

Daha 1 profesyonel maci yok, ama City cocugu Ajaxa 20 milyona satiyormus. Üstüne geri alma opsiyonu ve sonraki satis icin x % pay varmis.

emre kılıncı malatyaspor macında oyuna dahi almamak fatih hocanın en buyuk hatası bence.emre akbaba ve arda turanla baslamak zaten sacmalıktı.bjk macında averajı eşitleyen asiti yapan emre kılıncı o macta ilk 11 baslatabilirdi en azından akbaba yerine.

feghouli de oyuna girmedi.yine sinir oldum ya.

Genel çoğunluğun aksine ben Sergio'nun bizim için önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve bu kadar itin bir tarafına sokulmasına anlam veremiyorum.

Adam şampiyonluğun net mimarlarından biri. Sezon sonuna doğru düşüş yaşamış olması bu gerçeği değiştirmiyor. Aynısı Mertens için de geçerli.

Güzel teklif varsa değerlendirilir ama şeytan kovalar gibi takımdan kovmaya çalışan arkadaşlara da mesafeliyim açıkçası. Taraftarın Fenerliler gibi zibilyon tane transfer istemesi çok tehlikeli bir yola doğru gidiyor.
Önceden ben de hissetmiyordum ama tehlikeli bir iş yapıyoruz ya. Oliveira dediğin gibi sıradan bir adam muamelesi yapılıyor ama asla sıradan bir adam değil, geçen sezon aslında ilk dönem en iyilerden biriydi takımda.

Durmadan onu satalım bunu satalım yerini daha iyisiyle doldururuz demek çok sakat bir iş. Daha Zaniolo'ya bile kadroda adam gibi yer bulamıyoruz düşünsene, adamın arka arkaya oynadığı 2 tane güzel maç yok. Üstüne Rashica'yı istiyoruz (ki istemeliyiz) ama bir de Olivera da gitsin onu da değiştirelim diyince iş başka yere doğru gidiyor.

Oyumuzu Fred den yana kullandık. Hayırlı olsun...

Tamam kadromuz iyi ancak bu is o kadar kolay degil. Sanki biraz fazla havaya girdik. Hele bir sampiyonlar ligine adimimizi atalim.

Ust duzey Avrupa takimlarinin yedek oyunculari da ust duzey oluyor. Insallah olmaz ama atiyorum bir uzun sureli Torreira sakatligi bitirir bizi.

Bu sene takimin beraber oynayacagi ikinci sene ve ilk Avrupa tecrubesi. Hedefleri buyuk koymak tabiki guzel ama ben sahsen CL grup ucunculugunu basari sayarim. Oradan da devam edebilecegimiz kadar ederiz.
Hemen uçalım kaçalım demiyorum abi iyi bir 8 gelirse iyide oyun oynarsak neden olmasın

palmeiraslı danilo ocakta nottinghama gitmiş.gider gitmezde 3 gol 2 asist yapmıs cocuk.yabancı sınırı olurda kalkarsa ilerleyen dönemde,ve danilo olurda bu sezonu iyi geçirmezse,sene sonu salça olalım direkt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt