- 2 Temmuz 2011
- 132.882
- 55.697
- 5.338
ali cabbari dinlemedim,dinlemeyi de düşünemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KeremVallaha eğer rakip kapanıp topu bize bırakınca sık sık topu kaptırıp geri koşmak zorunda kalırsak bence orta sahaya kimi alırsak alalım dikiş tutturamayız. Hele bir bekimiz Angelino'yken ve sağda da Zaniolo oynuyorsa. İkinci Torreira'yı klonlayıp koysan yine bir noktada tükenir takım. O yüzden bence o sık sık topu kaptırma işini bir şekilde çözmemiz, bunu çözerken de aşırı kısırlaşmamayı becermemiz lazım. Zaha mevzusu cidden zorlaştırdı işleri, seviniyoruz falan ama boşa koysan dolmuyor, doluya koysan almıyor bir durum oluştu cidden sistem için. Özellikle orta saha kurgusunda.
Angelino Kazımcan değişikliği de zaman zaman olacaktır.Lig için Aktürkoğlu'nu ve mevcut yabancı yıldız transferlerimizi kesmeden ancak böyle yapabildim:
---------------------Günay-----------------------------
Boey - Nelson - Abdülkerim - Angelino
---------------------Toreira-----------------------------
Zaha------Transfer---Zaniolo---------Kerem
----------------------Icardi------------------------------
Demirbay gelirse ligde Muslera yazılabiliyor ama Zaniolo ve Zaha'nın yerlerinde oynaması için Aktürkoğlu'nu kesmek gerekiyor. 8 ve 10 transferinden bağımsız mevcut kadro yapısı muntazam yerleşmiyor. Özellikle Zaniolo.
Neyse tek derdimiz bu olsun.
Rebici menejeri sonunda bir türk takimina sokmaya basarmisbjk'nin kadro feda 2 olmuş
![]()
Milot Rashica shumë afër Galatasaray, zyrtarizimi i tij pritet të bëhet gjatë javës së ardhshme - GazetaBlic
Skuadra e Galatasaray po kërkon me ngulm transferimin e përhershëm të Milot Rashicës nga klubi i Norwich Cityt. Klubi i madh turk ka bërë një merkato të madhe në këtë verë, teksa ka transferuar lojtar si Zaha, Icardi në vijën e sulmit. Megjithatë, klubi turk nuk do të ndalet me kaq në repartin...gazetablic.com
Ayrıca Fenerbahçe Milot Rashica'ya ulaşmak için her şeyi yapıyordu ama Kosovalı futbolcu sadece Galatasaray'ı istiyor.
Tadic mesajı daha komikGüldürüyosun
maximeni 2 seneye alabiliriz saudilerden
bence
Rebic iyi oyuncu ama bjk o kadar transferde ezildi ki dünyaca ünlü oyuncu gibi karşılamaya çalışıyor.Rebici menejeri sonunda bir türk takimina sokmaya basarmis
Sevdiğin kız başkasına varmışali cabbari dinlemedim,dinlemeyi de düşünemiyorum
Ali Yiğit Araplardan alınabilecek oyuncular listesi yapmaya başlamıştır üstatmaximeni 2 seneye alabiliriz saudilerden
bence
Yağız: evinize gelsem bana ne ikram edersiniz
Galatasaraylılar:
![]()