Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha eğer rakip kapanıp topu bize bırakınca sık sık topu kaptırıp geri koşmak zorunda kalırsak bence orta sahaya kimi alırsak alalım dikiş tutturamayız. Hele bir bekimiz Angelino'yken ve sağda da Zaniolo oynuyorsa. İkinci Torreira'yı klonlayıp koysan yine bir noktada tükenir takım. O yüzden bence o sık sık topu kaptırma işini bir şekilde çözmemiz, bunu çözerken de aşırı kısırlaşmamayı becermemiz lazım. Zaha mevzusu cidden zorlaştırdı işleri, seviniyoruz falan ama boşa koysan dolmuyor, doluya koysan almıyor bir durum oluştu cidden sistem için. Özellikle orta saha kurgusunda.
Kerem
Zaniolo
Zaha

Çok zor 3lü tbh, birinin kesinlikle daha oturaklı oyuna evrilmesi gerekecek. O yüzden benim temel beklentim pasör ve dribblingci bir ofansif orta saha idi.

Yine de Avrupa maçları için doğru yönetilirse korkunç bir hücum hattı ama ligde de çok top kaybederiz hücumda ve bolca geçiş yeriz, geçen sene bunları iyi savunduk tabii.

Milot Rashica is very close to Galatasaray, his formalization is expected to take place during the next week Share Button Gazeta Blic The Galatasaray team is desperately seeking the permanent transfer of Milot Rashica from Norwich City. The big Turkish club has made a transfer of big this summer, as he has transferred players like Zaha, Icardi in the attack line.

However, the Turkish club will not stop there in the offensive department, as it will complete the department with the transfer of Milot Rashica. Sources of "GazetaBlic Sport" learn that Milot Rashica is closer than ever to the transfer to the Galatasaray team. If everything goes well, Rashica will officially join the Turkish club next week.

Lig için Aktürkoğlu'nu ve mevcut yabancı yıldız transferlerimizi kesmeden ancak böyle yapabildim:

---------------------Günay-----------------------------
Boey - Nelson - Abdülkerim - Angelino
---------------------Toreira-----------------------------
Zaha------Transfer---Zaniolo---------Kerem
----------------------Icardi------------------------------

Demirbay gelirse ligde Muslera yazılabiliyor ama Zaniolo ve Zaha'nın yerlerinde oynaması için Aktürkoğlu'nu kesmek gerekiyor. 8 ve 10 transferinden bağımsız mevcut kadro yapısı muntazam yerleşmiyor. Özellikle Zaniolo.

Neyse tek derdimiz bu olsun.
Angelino Kazımcan değişikliği de zaman zaman olacaktır.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu hiyarlar cengizi alamamis rashicaya sulanmadan alalım şu adami

Ayrıca Fenerbahçe Milot Rashica'ya ulaşmak için her şeyi yapıyordu ama Kosovalı futbolcu sadece Galatasaray'ı istiyor.

Only wants gala

Yağız: evinize gelsem bana ne ikram edersiniz

Galatasaraylılar:

F2S08BvXEAEvvKv

bu arada tadiç bjkye gitse %20000000000000 bjk şampiyon olacaktı

ali cabbar başkan bizi yine şampiyon yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt