Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk maçlar özelinde çok fazla gereksiz eleştiri var hatta şunu da hatırlatayım fiziksel kaliteli takım konusunda çok övülen Tudor döneminde 2 tane Östersund maçında rezaletleri oynamıştık sezon başına fırtına gibi giriş yapmıştık. Bence Zalgris maçı da ona benziyor rakip fiziksel olarak iyi biz kamp döneminden sonra ilk resmi maçlara çıktık yüklemelerin ağırlığı var o yüzden biraz sabretmemiz lazım. Bakambu, Angelino ve tüm oyuncularda Boey de bile çok iyi olsa da ağırlık var 1-2 maça iyi duruma geliriz.

Ayrıca ilk 11'e 4-5 oyuncu daha girecek kalite artacaktır. Fazla yangın yapmalık bir durum yok ilk maç son dakika o gereksiz golü yemesek çok daha rahat maç geçirirdik ama sonuç olarak turu geçtik biraz daha sonuç odaklı bakılacak bir maç oldu sonraki maçlarda fiziksel açıdan daha eşit şartlarda yarışırız.

bizim tek sorunumuz kapanan takımlara karşı zorlanmamız

bunun başlıca sebebi çizgiye inmeyişimiz

bunu tek yapan rashicaydı bizde

hayriye güvenerek inşallah zaha bu hcimizi kapatır dediğine göre nwakaeme etkisi yapacak

angelinoda müthiş şans bu konuda

zaniolo/kerem- icardi çift forvet
zaha-angelino sol kanadı
rashica-boey sağ kanadı ile normalde bunu çok rahat çözmemiz gerekiyor

Para vermek pek istemiyor Juventus, Locatelli gibi takasta önerilen birkaç isim daha var ama biz istemiyoruz bu transferin içinde. Zaniolo ile henüz anlaşmadılar, bitmiş bir şey de yok fakat 30 milyon euro üstüne çıkıldı bonuslar ile birlikte teklif net şekilde masada ve girişim ciddi, biz ise nakit para istiyoruz birde sonraki satıştan pay talebimiz var (serbest kalma ödenmediği için) olur olmaz şuan bilemiyorum.

Olay bu şekilde arkadaşlar.
30+ bonus vermişlerse zaten nakit para vermiş olmuyorlar mı?

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çünkü bana geldiği saat tam olarak 00:20 SS ile mevcut, ben de Burhan Can girdi ne alaka şimdi çektim tabiki kaynağıma ama asıl sorun şu bunu ben ilk kez ne zaman yazmışım bi bakarsan sevinirim Juventus 30+ milyon euro şeklinde, tek bir cevap hakkın var.

(Locatelli red yazan var mı benden başka, cidden bilmediğimden soruyorum)
Buyur hocam bizde yalan olmaz. Aşağıya fotosunu paylaşıyorum. 10 Temmuzda 29+3 bonus diye haber geçmişin ama takım ismi vermemişsin. Üstüne masada böyle bir teklif varsa masadaki teklifin tekrar senin önüne bugün dedigin saatte tekrardan gelmesi saçma değil mi?

Madem soru cevap yapiyoruz o zaman Locatelli dışında önerilenler de var dedin az önce. Bir zahmet onları da açıkla da bilelim. Açıkçası bir kaynağının olduğu belli ama kaynağın da sen de patlamaya başladınız. Çünkü büyük ihtimalle yönetim artik içeriye de yanlış bilgi veriyor ki transferler zarar görmesin diye.

Attığın yorum ortada ben orada bir Juventus falan göremiyorum. Hatta ilerki yazilarinda da 50m luk Arap teklifi doğru olabilir tarzinda bir yazın daha var istersen ona da açıklık getir sen bilirsin.
IMG-20230803-WA0000.webp

Zaniolo konusunda netim değerini bulmadığı taktirde kalmalı 35 m euro peşin ya da peşin veremiyorlarsa 40 m euro + kardan %20 pay versinler. İlk 11'de uyumu arttıkça performansı da artacak.

30+ bonus vermişlerse zaten nakit para vermiş olmuyorlar mı?

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sicilyadan arsa vermişler 30m luk. Bir tesiste buraya yaparsiniz nasilsa Avrupa takimisiniz diye ikna etmeye çalışıyorlarmış. Erden Timur arsanin imara açık olup olmadigi hakkında bilir kisi raporunu bekliyormuş. Dursun başkan da tesis falan olmasa bile en azindan villali siteler yapariz Erden diye kanina girmeye başlamış bile

Buyur hocam bizde yalan olmaz. Aşağıya fotosunu paylaşıyorum. 10 Temmuzda 29+3 bonus diye haber geçmişin ama takım ismi vermemişsin. Üstüne masada böyle bir teklif varsa masadaki teklifin tekrar senin önüne bugün dedigin saatte tekrardan gelmesi saçma değil mi?

Madem soru cevap yapiyoruz o zaman Locatelli dışında önerilenler de var dedin az önce. Bir zahmet onları da açıkla da bilelim. Açıkçası bir kaynağının olduğu belli ama kaynağın da sen de patlamaya başladınız. Çünkü büyük ihtimalle yönetim artik içeriye de yanlış bilgi veriyor ki transferler zarar görmesin diye.

Attığın yorum ortada ben orada bir Juventus falan göremiyorum. Hatta ilerki yazilarinda da 50m luk Arap teklifi doğru olabilir tarzinda bir yazın daha var istersen ona da açıklık getir sen bilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 213353
Getireyim tabi ki 29+3 teklif geldi fakat taksitli olduğu için kabul görmedi. Bana bir şekilde anlaşılacağı bilgisi gelmişti.

Bahsettiğim mesaj sadece bu değil sallamak için aradan çekme Sergen'i alıntılayıp 27 Temmuz'da ne yazmışım ondan önceki mesajım ne bir bak bakalım. Sonrasında burada Nelsson mu Zaniolo mu hangisinden çıkardınız gibisinden konuşmuşum iyi bak.

-"Zaniolo işini iyi takip edin, haftalar önce söylediğim bir husus vardı, onun üzerinden beni hiç anlamadan dinlemeden eleştirenler olmuştu, olacakları beraber izleyelim...

Herkese iyi günler"

Yönetim zarflıyor, yemliyor olabilir (bende geçen mesajlarımda bahsettim özellikle Bentancur meselesinde) kaldı ki bu sene iyice farklı bir yere gitmeye başladı, hayırlısı ile şu Gravenberch'i verseydim net bilgi gelir gelmez, bir daha bu işlere girmek mi aman aman...

Size haber ulaştırmaktan başka hiçbir derdim yok, hiçbir kârım, menfaatim, kazancım yok...

İlk maçlar özelinde çok fazla gereksiz eleştiri var hatta şunu da hatırlatayım fiziksel kaliteli takım konusunda çok övülen Tudor döneminde 2 tane Östersund maçında rezaletleri oynamıştık sezon başına fırtına gibi giriş yapmıştık. Bence Zalgris maçı da ona benziyor rakip fiziksel olarak iyi biz kamp döneminden sonra ilk resmi maçlara çıktık yüklemelerin ağırlığı var o yüzden biraz sabretmemiz lazım. Bakambu, Angelino ve tüm oyuncularda Boey de bile çok iyi olsa da ağırlık var 1-2 maça iyi duruma geliriz.

Ayrıca ilk 11'e 4-5 oyuncu daha girecek kalite artacaktır. Fazla yangın yapmalık bir durum yok ilk maç son dakika o gereksiz golü yemesek çok daha rahat maç geçirirdik ama sonuç olarak turu geçtik biraz daha sonuç odaklı bakılacak bir maç oldu sonraki maçlarda fiziksel açıdan daha eşit şartlarda yarışırız.
Boey ayni boeydi yav neyse o yani müthış bir adam. Bizim kotu olmamiz hem fiziken sezon basi hazir degiliz tam, hemde oli kotuydu yine ins gider boyle olacaksa. Hemde berkan torreira kadar degil orta saha olarak iyi degildik yani. Bos bireysellik de denmez buna city de rodri, kdb vs olmadiginda vitesi dusuk oluyor illaki bireysel kaliteye gore sekilleniyor zateb futbol.

Miretti, Fagioli, Locatelli gibi herifleri dusurmemiz imkansiza yakin ancak Juventus biraz paralaninca bize Zakaria, Rovella, McKennie gibi herifler + para teklifi yapacaktir

Acikcasi sakatlik sorunu yoksa Zakaria, hoca begeniyorsa McKennie gelsin isterim. Rovella'yi zaten cok isterim ama onun da sakatlik gecmisi biraz dusundurucu

Takasin iyi yani Bankalar Birligi'ne ve Roma'ya gidecek olan parayi azaltmis olmak olur. Kotu yani ise elbette baska hamle yapacak para kalmamasi olur. En azindan 20-25m bandinda bir para almaliyiz ki Roma'ya odeyecegimiz kardan paydan kalan farkla Rashica veya baska bir kanat alabilelim

Boey ayni boeydi yav neyse o yani müthış bir adam. Bizim kotu olmamiz hem fiziken hemde oli kotuydu yine ins gider boyle olacaksa. Hemde berkan torreira kadar degil orta saha olarak iyi degildik yani. Bos bireysellik de denmez buna city de rodri, kdb vs olmadiginda vitesi dusuk oluyor illaki bireysel kaliteye gore sekilleniyor zateb futbol.
Olimpija maçında yorumlar olumluya dönmeye başlar vitesi arttırırız.

Bu aksam anladigimiz bastonla da olsa mertens sezon icinde eger idareli kullanirsan muthis bir silah.
Araplarin neden 37 yasindaki asama 10 m verdigi ortada hem ikon oyuncu hemde ölüsü bile iş yapıyor herifin.
Acilen işe yaramayacak olanları defetmemiz lazım.
Dubois gidecek mi hay hay guzel paraya yada takasa h, rastalı
yır demem. Fransadan talibi var boey tipli bir herifi alıp yedek yap. Muadilini bulsan hem bek hem orta saha oynatırsın.
Defsnsif orta saha, siyahi fransa altyapılı, fransız, saçlar rasta'lı 19-21 yaş aralığında. Bu özellikleri taşıyan bir herifle takaslayalım.
Mertens için aynısını ben aylardır söylüyorum.

Geçen sezon sezon sonuna doğru yaşadığı düşüşünün bir numaralı nedeni adamın yerine oynayacak başka biri olmadığı için kendisini tasarruflu kullanamamamız oldu.

Ileride bu sene daha fazla seçenek olduğundan otomatikman daha az süre bulacağı için bu sene daha etkili bir Mertens bekliyorum ben şahsen.

Bu yüzden Mertens ile Oliveira aynı kefene konulmamalıdır. Hadi Oliveira gitsin diyenleri anlarım bir nevi de Mertens'den kurtulmak isteyenleri kesinlikle anlamam.

Icardi önümüzdeki turda kadroda olur.

Torreira muhtemelen haftaya yedek sonra 11 olur.

Zaha da girerse toparlamaya başlarız ama 8 numara işi biraz elzem gibi, Oliveira çok kötü.
Oliveira'nın toparlayıp geçen sezonun ilk 2/3'lük bölümünde oynadığı gibi oynama ihtimali ne kadar sence.

Bizim playoff icin olasi rakiplerden bir tanesinin maci. Adamlarin nerdeyse her golu jeneriklik olmus:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt