Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav adami degisik degisik Tottenham antrenörü, parladigi takima geri dönme ve Italyada sampiyon olan takimda bile motive edilemiyorsa, bize geldigi an kendisini full salmaya baslar ve 90 kiloyla sahaya cikmaya calisir.

Ndombele'yi Fransa günlerinden hatırlayıp tempolu falan diyorsunuz diye düşünüyorum.

Çünkü şu anda kendisinde temponun T'si bile yok. Geçen sene Napoli'ye gittiğinde 100 kilo civarındaydı.

İstatistik olarak 40 maça çıkmış gözüküyor ama 90 dakika ortalamasına bakınca 12 maça tekabül ediyor sezon içinde aldığı süre.

Hatta son maçlarda resmi olarak şampiyon olmasalar da artık şampiyonluk garanti diye onu 90 dakika denediler. Onun oynadıklarında bir türlü resmi olarak şampiyonluğu ilan edemediler diye hatırlıyorum.

Abi siz neyin kafasini yasiyonuz, Ndombele düsüste olmasa 70-80m luk adam, bi arza olmasi gerek yoksa bize böyle topcu 26 yasinda niye düssün, Zanio 2 defa capraz baglari yirttmasa 80m

Karekter analizi olumlu olmasaydi hic girisimde bulunmazdik, güvenin

E53D04DD-F600-4856-8369-32831C95901D.webp

ndombelenin tutma olasılığı %20 falan

ortasahaya asker biri lazım, isimli birini alacam diye kendini takımın komutanı görecek bi herife bulaşmamak lazım gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt