Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepsinde iyi oynadi dedigin adami 3 kere 45te çıkarmışlar senin mantığına göre dün Halil de çok güzel oynadi o zaman
Ya bilader benim izlediğim diyorum. Adamı çıkardığı maçlarda 6 numara da oynatmışlar. Kendi yerinde oynadığı zaman hep iyi oynamış. Hayır izledin mi diyorum hayır ama gelip hala maçkolikten veyahut türevlerinden bakıp buraya geliyorsun.

O Shaktar ile davalık sorunu var o adamın kendisi 10 civarı imza parası istiyor ayrıca. Herkes Botheim örneği vermiş ama bir şeyi kaçırmışlar Botheim Rus kulübünden gitti bu Ukrayna kulübünden, Rus kulüpleri men edildi, Ukrayna kulüpleri men edilmedi olaya öyle bakmak lazım.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizden o kadar para istemiyor galiba şampiyonlar liginden dolayı. Ama dava falan riskli iş

kadroda bu kadar yerli olmadan kaçınılmalı 20/21 FT kadrosu bu

Garip bir durum ama kanatlarımız Kerem, Barış, Yunus, Morutan vs olduğunda üretim problemi had safhaya çıkıyor.

Rashica dışında tam sağ açık performansı veren futbolcumuz yok.

Zaniolo ve Zaha da forvet özellikli isimler keza Kerem de öyle sayılır ama asister özelliği olan orayı maç boyu işleyen tek futbolcumuz son 4 senedir Rashica oldu.

O yüzden ya onu ya da daha üst düzey bakıyorsak da onun profili birini almamız şart.

Rashica'nın da asist ve üreticilik konusunda ekstra bir katkısı yok. Çalışkan diye isteniyor. 7m civarına çok daha üretken biri alınabilir.

Ukraynadan gelmesini istediğim tek adam kievden Tsygankov du o da getafeye gitti galiba hemde uygun fiyata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt