Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus için en son 9 milyon istediğimiz söylendi. Nantes ilk başta zorunlu olmayan opsiyonla kiralık istediler.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O parayı vereceksek ne uğraşıyoruz ki yahu, git gözünün önündeki Gedson'u al bitir. Dombili veya Fted'den çok daha fazla katkı verir.
Ben ismi pek geçmeyen birini çözeceğiz gibi düşünüyorum mesela Wendel var Rusya'dan ayrılmak isteyen.Fred için daha fazla istiyolar diye düşündüm ismi geçen diğer topçular da bence 15’ten aşağı değildir hele Fofana falan.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yunus akgun...wonder boy turc.sil. fransızlar okuyor
bence koca bi ylanSu Gedson olayini biri bana anlatsin. jk 6m verip %50 sini aldi. %50 si benfica nin. Bu herifi biri almaya kalksa kiminle görüsecek? Jk ve benfica ikiside mi onaylamsi lazim?
JkSu Gedson olayini biri bana anlatsin. jk 6m verip %50 sini aldi. %50 si benfica nin. Bu herifi biri almaya kalksa kiminle görüsecek? Jk ve benfica ikiside mi onaylamsi lazim?
Ben ismi pek geçmeyen birini çözeceğiz gibi düşünüyorum mesela Wendel var Rusya'dan ayrılmak isteyen.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam ligue 1 topçusu.Yunus Akgün our best young talent… if he will go we lost our best future star…
Ben ne raporlıcam lan, saplar geçerim.@Keramettin TANRIVERDİ raporlamış. Senin yatcak yerin yok olum ben sana sölim![]()
Cengiz e 9 da vermeyiz merak etme. Yunus gitsin diyorum da cengizden daha faydalı...Fenerin cengizi 15 milyon istediler diye alamayıp bizim Zaniolo satışından sonra 9 milyona onu 5 milyona rashicayi almamız zanioladan gelen paranın yarısından azına hem yerli kanat hemde rashica çekmemiz. Fenerliler cengize çok yükselmiş. Görünce bunu hayal ettimZaha dan sonra da cıldırırlar. Hele bonservisi 9 aciklarsak.
Rengim tam maliyetini bilmiyorum ama sanki Benficaya 12m verince olay cözlüyordu ilk söz sahibi olarak. Yanılıyorsam lütfen düzelt.gedsonu nasıl alıyoruz abi söyler misin
ilk söz sahibi jk sanırmRengim tam maliyetini bilmiyorum ama sanki Benficaya 12m verince olay cözlüyordu ilk söz sahibi olarak. Yanılıyorsam lütfen düzelt.