Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncular bire bir aynı profilde olmadıkları sürece birbirleriyle kıyaslanmamalı, bunun takım oyunu özelinde manası yok.

4231 oynayan bir takımın sağ kanadı için mevcut Rashica, mevcut Zaniolo’dan daha faydalıdır, bunun exception koşulu ancak sol tarafta bir denge oyuncusu olması olabilir ama ne Zaha ne de Kerem bu değiller.

433 dersen ise Zaniolo, Rashica’dan daha iyidir çünkü skor yönü daha yüksektir.

Oyuncu kalitesi tek başına yeterli değildir, oyuncunun takıma etkisi ve profili de oldukça önemlidir.
dediklerine katılıyorum ama geçen sene bizi şampiyon yapan yıldız oyuncularımızın olağanüstü katkısıydı diye düşünüyorum ayrıca tüm avrupanın özellikle italyanların çok büyük beklentisi olan topçuyu hemşerim rashicaya tercih edilmesi bana mantıklı gelmiyor

bu arada uğur karakullukçunun da adını veremediği adam fofanaydı muhtemelen

dediklerine katılıyorum ama geçen sene bizi şampiyon yapan yıldız oyuncularımızın olağanüstü katkısıydı diye düşünüyorum ayrıca tüm avrupanın özellikle italyanların çok büyük beklentisi olan topçuyu hemşerim rashicaya tercih edilmesi bana mantıklı gelmiyor
Şampiyon yapan onlardı da onların arkasını toplayan da diğerleriydi zaten bu yüzden biz şampiyon olduk, Fener daha eforlu ama tek hareketiyle maç alamayan oyunculardan kuruluydu.

Zaniolo oynamalı bence de ama kalan 10 kişi de buna uygun olmalı, her zaman dediğim gibi bir takım birbirinin açıklarını kapatmayı, göstermemeyi başarabildiği ölçüde ileri gidebilir.

Defansif anlamda sorun sol tarafta. sağa 3 tane defansif oyuncu da koysan sol taraftaki açığı kapatmaz. Tersine defansif bir sağ kanat oyuncusu ile sağda da üretkenlik sorunu oluşacak. Takımın en potansiyelli oyuncusu da olsa Boey'in hücum katkısı yok denecek kadar az. Tek taraftan hücum edelim, tek taraftan da savunma yapalım gibi bir düşünce denge değil dengesizlik yaratır.

Şampiyon yapan onlardı da onların arkasını toplayan da diğerleriydi zaten bu yüzden biz şampiyon olduk, Fener daha eforlu ama tek hareketiyle maç alamayan oyunculardan kuruluydu.

Zaniolo oynamalı bence de ama kalan 10 kişi de buna uygun olmalı, her zaman dediğim gibi bir takım birbirinin açıklarını kapatmayı, göstermemeyi başarabildiği ölçüde ileri gidebilir.
zaten hepimizn dikine oynayabilen torreranın yükünü hafifletebilecek bir topçu istememizin nedeni zaniolayu daha efektif kullanmak diye düşünüyorum

Boey'e 100 sorsak muhtemelen hepsinde Rashica'yı ister çünkü Boey ileri çıktığında o güveni çok iyi biliyor kendi dönemezse Rashica'nın mücadele edip yardım edeceğini o yüzden hücumda daha ön alanlara kadar çıkabiliyor hatta rakibin aut çizgisine kadar oyunu genişletebiliyor. Futbolcuların birbirine olan uyumu da önemli önünde Zaniolo varken Boey'den aynı güven duygusunu beklemeyiz hatta daha çekimser oynayacaktır.

hocanın kafasında anladığım kadarıyla fofana tarzı 6 numaraya daha yakın adam gelirse torreirayı öne atmak var

ama gravenberch gibi biri gelirse torreira 6da devam edecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt