Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fabrizio'nun bugüne dek paredes ile ilgili hiç tweet atmamasını anlayamadım. Selam verdiğimizi bile yazmaya çalışıyor bu sene. Paredes için illa ki bir şeyler karalardı. İlginç
oyuncu tarafı tamamsa yazıyor genelde.ya da verdiğimiz teklifleri yazıyo bazen.paredes hem 3.alternatif falan hem de bizi istemiyo

Oyuncuların iyiliğini kötülüğünü geçtim ..
Paredesin 2 yılda çıktığı maça fred 1sezonda çıkmıştır ikisinin yaşı da aynı .. Oyuncunun maç ritmi çok önemli neticede paredes İcardi Sneijder gibi ikonik bir isim de değil bu kadar zorlanmasıni çok anlamsız buluyorum...
Fred için 13-15 istiyorlar, Parades 6

Bakambu için yazdığım yorumu hatırlıyorum. Geçen sene icardi gelmeden önce bakambu deselerdi burada yer yerinden oynardı diye. Bakambu iyi bir golcü. Galatasaray ve bjk haricinde her takımda 11 oynar...
beşiktaş'ın sağ tarafında adam sayısı şu an sıfır. Bakambu ellerinde olsa hemen 433'e geçerler sağ forvet yaparlar. Avrupa maçında Onur Bulut'u öne attılar adamsızlıktan.

Bjk tayfa da az söylenmedi şenol'un evladını niye almadınız şartları da çok uygunmuş diye

Ulen bu ne tatlilik

1690744938754.webp
1690744990203.webp
1690745041186.webp
1690745084669.webp

Zanioloyu falan satarsak teteyi biz alabiliriz. Erden Timur gözünü karartmış

oliveira ve demirbay kadroda olacaksa aynı tarzda paredes hamlesi saçma, yaş ve maliyetten dolayı frede de soğuğum fakat paredese göre çok daha mantıklı bir hamle.

10 numarada kerem/zaha tercihi veya forvette ikili oynayacağımızı düşünürsek, 8 numaraya hem pasör hem dinamik birini bulmak gerekiyor, öyle biri nasıl bize düşecek orasını bilmiyorum.

diğer türlü geriden çıkarken beklerin ayağına mahkum kalacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt