Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismi ilk cıktıgı günden beri söylüyorum 2 yıldır yatışa geçen paredes bizim için kesınlıkle yanlış adam
Kesinlikle bizim tempo sorunumuz ver Parades ağır hantal adam sergiodan farkı olmaz kadroda bence hatta Sergio bundan daha iyi olabilir mevcut durumda bile

İngiltere Fred ve Rashica içindir. İtalya'da Zielinski olabilir.

2 seneye ligi tamamen domine ederiz bayern gibi oluruz bu ligde ama benim kulüpten beklentim Bayern’imizde yaptığı gibi ligi sömürmemiz lazım alt yapıyı Avrupa düzeyine getirip Türkiye’de birazcık sivrilen gençleri toplatıp avrupa pazarına açmamız lazım

İtalya deniyor habire uygun maliyetli 1 yol sözleşmesi kalmış 😀 kim olabilir?

ılgaz çınarın bugün söylediklerini ben dikkate alıyorum çünkü pek girmez normalde bu işlere

gravenberch ile gerçekten ilgileniyor isek 8 numara işi biraz daha zaman alabilir

çünkü ingiltereden umudunu kesmesi beklenebilir dedi onun için

ama ben djibril sow mümkünse çok iyi olur kanaatindeyim

gerçekten şu an ihtiyacımız olan profil bu adam

Tadic tam bir karaktersiz yer yüzünün en ırkçı en karaktersiz topçularından birini aldılar ikiside birbirini buldu
Adam Ramazanda Orkun'a oruç açtığı için terbiyesizlik yaptı.

Şu adamı transfer eden takım en az onun kadar şerefsizdir.

ılgaz çınarın bugün söylediklerini ben dikkate alıyorum çünkü pek girmez normalde bu işlere

gravenberch ile gerçekten ilgileniyor isek 8 numara işi biraz daha zaman alabilir

çünkü ingiltereden umudunu kesmesi beklenebilir dedi onun için

ama ben djibril sow mümkünse çok iyi olur kanaatindeyim

gerçekten şu an ihtiyacımız olan profil bu adam
İlgazın bir şey bildiği yok

Adam Ramazanda Orkun'a oruç açtığı için terbiyesizlik yaptı.

Şu adamı transfer eden takım en az onun kadar şerefsizdir.
Valla abi bi laf var ya hani köpekler uludu bilmemneler buluştu diye o hesap bunların ki mide olucak biraz bu tadic denen it en büyük islam ve Türk düşmanlarından biri bunlar da mide yok mezhep geniş Avrupa bile orkuna sahip çıktı ajaxın bu adamla uzatmama sebeplerinden biride bu tür karakter sorunları

Japonu alalım japon şart uzaktan şut çekecek adam şart bakambu ile iyi iş yapar japon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt