- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
BIZI SEV ULAN BIRAZ GÜL
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BIZI SEV ULAN BIRAZ GÜL
Kesinlikle bizim tempo sorunumuz ver Parades ağır hantal adam sergiodan farkı olmaz kadroda bence hatta Sergio bundan daha iyi olabilir mevcut durumda bileismi ilk cıktıgı günden beri söylüyorum 2 yıldır yatışa geçen paredes bizim için kesınlıkle yanlış adam
Dünya geneli fena dalga geçiliyor ifb ile
rahat olismi ilk cıktıgı günden beri söylüyorum 2 yıldır yatışa geçen paredes bizim için kesınlıkle yanlış adam
Adam Ramazanda Orkun'a oruç açtığı için terbiyesizlik yaptı.Tadic tam bir karaktersiz yer yüzünün en ırkçı en karaktersiz topçularından birini aldılar ikiside birbirini buldu
Bu Herkes olabilir
İlgazın bir şey bildiği yokılgaz çınarın bugün söylediklerini ben dikkate alıyorum çünkü pek girmez normalde bu işlere
gravenberch ile gerçekten ilgileniyor isek 8 numara işi biraz daha zaman alabilir
çünkü ingiltereden umudunu kesmesi beklenebilir dedi onun için
ama ben djibril sow mümkünse çok iyi olur kanaatindeyim
gerçekten şu an ihtiyacımız olan profil bu adam
Valla abi bi laf var ya hani köpekler uludu bilmemneler buluştu diye o hesap bunların ki mide olucak biraz bu tadic denen it en büyük islam ve Türk düşmanlarından biri bunlar da mide yok mezhep geniş Avrupa bile orkuna sahip çıktı ajaxın bu adamla uzatmama sebeplerinden biride bu tür karakter sorunlarıAdam Ramazanda Orkun'a oruç açtığı için terbiyesizlik yaptı.
Şu adamı transfer eden takım en az onun kadar şerefsizdir.