Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim açımızdan gereksiz bir transferdi Ali Turap şu an en önde olan alt yapı futbolcumuz üstüne Kaan Ayhan'da orada oynayabiliyor onların üstüne Dubois de var Mert'e 2.5 m euro verip 1.5 m euro'da maaş verene kadar 8 numaraya bu paraları aktarmak kat ve kat bize fayda sağlar.
bu tür transferleri gereksiz görmüşümdür bende her zmn.

alt yapıdan gelenin önünü tıkamaktan başka bir işe yaramıyor.

Rotasyona sokacaksak sağ beki, dediğin gibi Ali turap var. şans verilebilir. cesur olması lazım hocanın. Sürekli alarak olmaz bu işler,

geçen sezon hoca geldiğinde dikine oynayabilen sadece hamza var dedi. Hamza süre alamadı, bu sezon da alamayacak görünen o ki. bu çocuklar ne zmn oynayacaklar. Hamza bana süre verin diye bağırıyordu hazırlık maçlarında özellikle izledim.

Bunları tercih etmeyeceksek kiralayalım süre alabilecekleri doğru düzgün bir takıma.

Kerem de gelse hamza kaçıncı seçenek olacak? Orta sahaların hepsi aynı an da sakatlanmadan bu çocuklar forma görmeyecek sanırım, bu çok yanlış.

Bizimkiler Nellson yerine Ramos falan çekerlerse Dubois satıp Kaan Ayhan’ı sağ bek yedeği olarak kullanıp stopere Koray’ı çekerim yedeğe bu arada.

Bizim açımızdan gereksiz bir transferdi Ali Turap şu an en önde olan alt yapı futbolcumuz üstüne Kaan Ayhan'da orada oynayabiliyor onların üstüne Dubois de var Mert'e 2.5 m euro verip 1.5 m euro'da maaş verene kadar 8 numaraya bu paraları aktarmak kat ve kat bize fayda sağlar.
Bizim geçen sene yaptığımızın aynısını deniyorlar. Ferdi dışında ilk 11'e tam 10 transfer yapmış olacaklar böyle devam ederlerse. Gemileri iyice yaktılar.

Gönderemedikleri ve yedek kalmak istemeyen yerli/yabancılar ortalığı karıştırabilir. Ali Koç her tarafa saldırıyor şuan.

Bizimkiler Nellson yerine Ramos falan çekerlerse Dubois satıp Kaan Ayhan’ı sağ bek yedeği olarak kullanıp stopere Koray’ı çekerim yedeğe bu arada.

bu kadar saçma aksiyona ne gerek var renktaş

takımın ramosa da koraya da ihtiyacı yok

nelsson giderse o yaşlarda kaliteli biriyle doldur devam

çok transfer çol iyi planlama olmuyor

bu tür transferleri gereksiz görmüşümdür bende her zmn.

alt yapıdan gelenin önünü tıkamaktan başka bir işe yaramıyor.

Rotasyona sokacaksak sağ beki, dediğin gibi Ali turap var. şans verilebilir. cesur olması lazım hocanın. Sürekli alarak olmaz bu işler,

geçen sezon hoca geldiğinde dikine oynayabilen sadece hamza var dedi. Hamza süre alamadı, bu sezon da alamayacak görünen o ki. bu çocuklar ne zmn oynayacaklar. Hamza bana süre verin diye bağırıyordu hazırlık maçlarında özellikle izledim.

Bunları tercih etmeyeceksek kiralayalım süre alabilecekleri doğru düzgün bir takıma.

Kerem de gelse hamza kaçıncı seçenek olacak? Orta sahaların hepsi aynı an da sakatlanmadan bu çocuklar forma görmeyecek sanırım, bu çok yanlış.
Rotasyonu güçlü tutmakta bu sene fayda var alt yapıdan da Hamza ve Ali Turap bu sene A takım antrenmanlarında da çok iyi futbolcularla daha hızlı gelişirler. Oynamaları da önemli ama gidecekleri takımın oyun yapısı çok önemli olur. Konya, Adana Demirspor gibi takımlarda oynasalar gelişerek dönerler kümede oynayan takımlarda da gerileme ihtimalleri olabilir o yüzden karar vermek zor olacak.

Ndombele müthiş bir adam. Kendini verirse ve uyum sağlarsa efsane bir transfer olur. Kendisiyle ilgili sıkıntılar uyumsuz, tembel ve futbola ilgisiz olması. Onun dışında yeteneğine, fiziğine laf eden yok. Mesela Tottenham 1-0 gerideyken oyundan çıkarılmak istenmiş ve kenara yavaş adımlarla yürüyünce taraftar çıldırmış. Erden Timur’un karakter analizine takılabilir ama işte böyle bir durumu olmasa bizimle adı bile geçmezdi. Tottenham çalkantılı bir klüp. Orada adam 5 teknik direktör ile çalışmış. Belki stabil bir ortamda kendini bulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt