Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.195
- 7.476
- 1.823
Özel hayat olmasa İnter 'de Vieri ve Ronaldo 'yu tarihten silerdi renktaş.Hocam adam premier ligi çocuk parkına çevirmiş gibi oynuyor senelerdir yapma etme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özel hayat olmasa İnter 'de Vieri ve Ronaldo 'yu tarihten silerdi renktaş.Hocam adam premier ligi çocuk parkına çevirmiş gibi oynuyor senelerdir yapma etme
Ben de kendisini istemiyorum ama istatistiklere bakıldığında en iyi 3 Türk kaleciden biri kendisi.Günay bizim maçlarda şov yapıyodu sırf o yüzden alınmamıştır diye ümid ediyorum
geçen sezon 40 vs maç oynadı nelssonu bile kesebilir çoğu durumda. oyunda direkt psikolojik üstünlükreis yedeğe 3-4 m para verecek halimiz yok yaw ramos 1 milyona mı gelecek
Muslera varken zor hocam 2.kaptan olur ama oda keremde belki seneye muslera emekli falan olursa öyle olurBu arada Icardi takım kaptanı olsa kimse neden demez, düşünülüyor mudur acaba ?
Ramosu istemez misin kıymetli ahbabım.GSCimbomun pusulasında yine şaşma tespit edilmiştir
Ramos demek derbilerin tamamında ezici üstünlük demek iç saha maçlarında 1-0 önde başlamak demekgeçen sezon 40 vs maç oynadı nelssonu bile kesebilir çoğu durumda. oyunda direkt psikolojik üstünlük
Teklife göre değişir o. Pl'den Arsenal daha rahat yapabilir. Önceden kesin gitmek istiyorsa şimdi kalsada sorun etmez sözleşmesini uzatır. Önemli olan Burnley 20 üzeri verir mi? Vermezse biz satmayız muhtemelen.Boey'in menajeri kalma kararı verdiğini açıkladı diye haberler vardı. Arsenal çok istiyordu orta sıra takımlarına gitmek isteyeceğini sanmam.
Ramos gelirse Nelson u tutmazlar kigeçen sezon 40 vs maç oynadı nelssonu bile kesebilir çoğu durumda. oyunda direkt psikolojik üstünlük
Ne ramosu ya mertensle birlikte sudoku mu oynayacaklar
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şarkının söz ve müziğini yazan kişi de Galatasaraylı, maddi-manevi hayallerini yaşıyordur şu an.ulan simge ne şanslı karı
icardi gol atıyor, bu kadın ondan daha fazla kazanıyor