Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu böyle sözleşmesi bitene kadar oraya buraya kiralayacağız bu gidişle.

Büyük takım olmanın göstergelerinden biridir. 4 yıl kontrat verip aldığın adam dan verim alamayacagina zorlamayıp sürekli bir yere kiralamak. Küçük takım olsa kadroda dursun der. Transfer yapmayalım şimdi yerine :)

İyi bir 8 almadan hücum bölgesini sisirecegiz diye korkuyorum valla.Hadi Caneri, Kılınç falan saymayalim ona rağmen 11 tane oyuncumuz var güncel olarak on tarafta oynayan ve hala Rashica ismi çıkıyor mesela.Bence mesela Barisa daha fazla sans vermek lazim o bolgede.Hocanin biraz da planlardan bahsetmesi gerekiyor bence.

bu arada oyuncu satmak istesek koyarız menajer araya çok rahat okuturduk demek ki kadroda kalite ve cl şampiyonluğu istiyoruz

O degil onurr kim ... ismini bugun duydum ve niye cift r

Konyalı kaleci sehic transfer oluyormuş. Buna kufredecrektim stada gidip. Kaçıyor adı herif

Tadic iyi futbolcu kariyeri belli adam ancak Ajax da etrafı 22-23 yaş ortalaması oyunculardan kuruluydu Fb nin ilk 11 yaş ortalaması öyle olmaz katkı verir ama şahsen bizde olmasını istemezdim yaşından dolayı aynı nedenden dolayı Ramos a da olumsuzum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt