Berkay Kandemir
10 Numara!
- 25 Mart 2018
- 18.805
- 15.421
- 1.748
Geri vites özelliğini ismine de eklemişO degil onurr kim ... ismini bugun duydum ve niye cift r
Onur-R
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geri vites özelliğini ismine de eklemişO degil onurr kim ... ismini bugun duydum ve niye cift r
İcardi gelince kaçtı.Konyalı kaleci sehic transfer oluyormuş. Buna kufredecrektim stada gidip. Kaçıyor adı herif
Alper şahin kim yav. Kolpacinin tekidir kesinMalberch
Su orta sahaya Kerem le Fred i alsak içim rahatlayacak.City Real Bayern Psg hariç o saatten sonra hiç kimseden cekinmem.erden timur acaba 1-2 milyon fazla mı verecek bu sefer
En hareketlisi olduğu için Fred
Cok uzun yazmışsın okumadım ama.Fred paredese bin basar.Premier ligde izlediğim adam.Ben artık rakiplerin ligde topu bize bırakacağı ve önde çok basmayacağı için mecburen set oyunu oynayacağımızı düşünmeye başladım. Yani geçen seneki gibi top kazan hızlı çık olayı pek sökmeyecek. Fener falan bile önce defansif güvenlik diyecektir. Bu da driblingle top taşıyabilecek orta sahadan çok daha pasör bir 6-8 numarayı mı elzem kılıyor acaba diye düşünmeden edemiyorum. Tabi sertlikten dinamizden de ödün vermeden olması lazım, geçen seneki Sergio gibi çıt kırıldım ve ağır adam değil. Paredes belki çok aşırı tempolu ve devamlı koşan bir adam değil ama yine gerektiğinde sert şekilde basan, adam geçirmeyen, eli belinde gezmeyen, doğru alanları "yeterince çabuk" kapatan bir adam olarak canlanıyor gözümde. Ha Paredes yerine hem net bir pasör olur, üstüne koşar, top da taşıyan bir gelirse zaten daha iyi ama sanki Fred yerleşik savunmaya karşı pasla oyun kurup kilit açmaya çalışırken çok güvenilecek bir adam değil gibi. Karakteri gereği bir şeyler yapmaya çalışırken dar alana girip topu kaptırıp kontra yedirdiğini görür gibiyim hatta.
Avrupa'da veya skordan sonra rakip risk aldığında geçişte driblingi kim yapacak dersen, geçen sene Kerem'e ve kısmen Rashica'ya bakıyordu o işler, ki Rashica çok geriye geldiği için onu da koşturamıyorduk. Sadece Kerem'e bakıyordu desek yeri. Bu sene Zaha geldi ve Zaniolo da artık daha çok kullanılacak. Oynarlarsa Bakambu-Halil falan da var. Yani topu orta sahadakinin taşıması gerekmeyebilir. O sadece bunlardan birine atsın, bunlar yardırsın. Öte yandan pres yersek Fred gibi dönüp gidecek adam olmaması bir zaaf olabilir çünkü elinde dünyanın en iyi pasörü bile olsa pasla çıkmak daha keskin organizasyon istiyor. Ancak Zaha-Zaniolo-Kerem tehditlerinden en az ikisi sahadayken de yaldır yaldır önde basalım Paredes-Torreira ikilisini hataya zorlayalım cesaretini kaç takım gösterebilir bilmiyorum.
Kafam biraz karışık açıkçası. Geçen seneki gibi topu çok domine etmediğimiz gittili geldili bir oyun olursa evet daha ileri geri çalışan hareketli dinamik bir 8'i arayabiliriz ama tersi olursa da biz tercih etmesek bile %60 üstü topla oynamak zorunda kaldığımız maçlarda da "oyun kuramıyoruz" ve "kilidi açamıyoruz" pozisyonuna düşebiliriz. Gerçi hangi 8 gelirse gelsin kadro derin, çok yetenekli ve çeşitli adamlar var. Bir sürü şey deneyebiliriz ama işte formayı domine edecek o üst düzey 8 no'nun profili çok şeyi belirleyebilir.
DÜNYANIN EN KÖTÜ DJ YI TABIKI DE ETKINLIKTE YERINI ALMALIDIR