Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunların kadro hem rezil hem leş tm değerimiz 2 buçuk katı neredeyse bunların Şuan
ben her zaman bjk, ts ve başak'ın iyi kadroları olsun isterim. kasımpaşa, karagümrük, sivas, rize bunlar fb'ye karşı ne hikmetse helva gibi olan takımlar. bjk, başak ve özellikle ts iyi oldu mu içeride dışarıda puan alıyorlar fb'den.

ancak gerçekten bjk'in kadrosu şu an çok alternatifsiz.

mert
(ersin)

rosier omar amartey masuaku
(onur necip t.talha meraş)

amir
(onana)

salih gedson
(kerem transfer)

ghezzal aboubakar rebic
(muleka semih cenk)

Akşama bahsettikleri sürpriz emir can iğrek olmasın :asd: zaha ile birlikte sahaya çıkıp Ali cabbar ı söylese zevkten dört köşe oluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mantıklı geldi renktaş, Emir zaten Gs li ama sızardı bir şekilde şimdiye kadar diye düşünüyom

Akşama bahsettikleri sürpriz emir can iğrek olmasın :asd: zaha ile birlikte sahaya çıkıp Ali cabbar ı söylese zevkten dört köşe oluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emircan has cimbomludur. Ali cabbar şarkısıni daha çok kullanalım

Ben artık rakiplerin ligde topu bize bırakacağı ve önde çok basmayacağı için mecburen set oyunu oynayacağımızı düşünmeye başladım. Yani geçen seneki gibi top kazan hızlı çık olayı pek sökmeyecek. Fener falan bile önce defansif güvenlik diyecektir. Bu da driblingle top taşıyabilecek orta sahadan çok daha pasör bir 6-8 numarayı mı elzem kılıyor acaba diye düşünmeden edemiyorum. Tabi sertlikten dinamizden de ödün vermeden olması lazım, geçen seneki Sergio gibi çıt kırıldım ve ağır adam değil. Paredes belki çok aşırı tempolu ve devamlı koşan bir adam değil ama yine gerektiğinde sert şekilde basan, adam geçirmeyen, eli belinde gezmeyen, doğru alanları "yeterince çabuk" kapatan bir adam olarak canlanıyor gözümde. Ha Paredes yerine hem net bir pasör olur, üstüne koşar, top da taşıyan bir gelirse zaten daha iyi ama sanki Fred yerleşik savunmaya karşı pasla oyun kurup kilit açmaya çalışırken çok güvenilecek bir adam değil gibi. Karakteri gereği bir şeyler yapmaya çalışırken dar alana girip topu kaptırıp kontra yedirdiğini görür gibiyim hatta.

Avrupa'da veya skordan sonra rakip risk aldığında geçişte driblingi kim yapacak dersen, geçen sene Kerem'e ve kısmen Rashica'ya bakıyordu o işler, ki Rashica çok geriye geldiği için onu da koşturamıyorduk. Sadece Kerem'e bakıyordu desek yeri. Bu sene Zaha geldi ve Zaniolo da artık daha çok kullanılacak. Oynarlarsa Bakambu-Halil falan da var. Yani topu orta sahadakinin taşıması gerekmeyebilir. O sadece bunlardan birine atsın, bunlar yardırsın. Öte yandan pres yersek Fred gibi dönüp gidecek adam olmaması bir zaaf olabilir çünkü elinde dünyanın en iyi pasörü bile olsa pasla çıkmak daha keskin organizasyon istiyor. Ancak Zaha-Zaniolo-Kerem tehditlerinden en az ikisi sahadayken de yaldır yaldır önde basalım Paredes-Torreira ikilisini hataya zorlayalım cesaretini kaç takım gösterebilir bilmiyorum.

Kafam biraz karışık açıkçası. Geçen seneki gibi topu çok domine etmediğimiz gittili geldili bir oyun olursa evet daha ileri geri çalışan hareketli dinamik bir 8'i arayabiliriz ama tersi olursa da biz tercih etmesek bile %60 üstü topla oynamak zorunda kaldığımız maçlarda da "oyun kuramıyoruz" ve "kilidi açamıyoruz" pozisyonuna düşebiliriz. Gerçi hangi 8 gelirse gelsin kadro derin, çok yetenekli ve çeşitli adamlar var. Bir sürü şey deneyebiliriz ama işte formayı domine edecek o üst düzey 8 no'nun profili çok şeyi belirleyebilir.
Paredes’in geniş alanda oynayabileceğini pek düşünmüyorum, orta sahada önceliğim bu artık. Paredes tavan olarak Fred’den daha iyi bir oyuncu ama son durumu hiç hoş değildi.

Fred’i çok mu istiyorum hayır ama tempo konusunda faydalı olacaktır en azından.

Set hücumu konusunda da mevcut oyunculara tek eklemeyle bence bu sorunu zaten çözemeyeceğiz, oyun çok Angelino odaklı olacaktır o yüzden.

Yine de topu geri alma süremizin kısa olması önemli, bunun için de tempolu, her yere basan bir adam öncelik olmalı.

ben her zaman bjk, ts ve başak'ın iyi kadroları olsun isterim. kasımpaşa, karagümrük, sivas, rize bunlar fb'ye karşı ne hikmetse helva gibi olan takımlar. bjk, başak ve özellikle ts iyi oldu mu içeride dışarıda puan alıyorlar fb'den.

ancak gerçekten bjk'in kadrosu şu an çok alternatifsiz.

mert
(ersin)

rosier omar amartey masuaku
(onur necip t.talha meraş)

amir
(onana)

salih gedson
(kerem transfer)

ghezzal aboubakar rebic
(muleka semih cenk)
Alternatif olması dışında aboyu gedsonu çıkar Anadolu takımı kıvamındalar Şuan

Bunların kadro hem rezil hem leş tm değerimiz 2 buçuk katı neredeyse bunların Şuan
Bjk ye acimamak lazim biraz palazlandi mi kendinilerini birşey sanıyorlar.Bizim kadro Avrupa için kuruluyor onlar aradan sıyrılıp Şampiyon Luk kovaliyacaklar ama sadece biz değil Fb de bunların çok üstünde bu sene işleri çok çok zor beter olsunlar.

Bjk ye acimamak lazim biraz palazlandi mi kendinilerini birşey sanıyorlar.Bizim kadro Avrupa için kuruluyor onlar aradan sıyrılıp Şampiyon Luk kovaliyacaklar ama sadece biz değil Fb de bunların çok üstünde bu sene işleri çok çok zor beter olsunlar.
Nur Çebi Semihe asgari ucret verirse o da yakinda kaçar

Zaha'nın C. Palace forması ile attığı tüm goller;

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt