Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BElmas istese

Muslera
Boey
Nelsson
Marcao
van Aanholt
Berkan
Gedson
Hakan Ç.
Kerem

Ve 2 tane kaliteli forvet (kanat ve santrafor) alıp 8+3 için çok güzel kadro kurabilirdi.

Hatta Marcao’yu satıp Abdülkerim’i de alıp Berkan yerine de bir yabancı alabilirdi Cicaldau yerine daha defansif.

Ama yapmadığı o hamleler kendi sonunu ve belki bizim için daha güzelini getirdi

Bizde Mertens var 36 yaşında Tadic den daha kariyerli oyuncu İtalya Ligi'nde neler yaptı burda Hollanda ligindeki Tadic övülüyor ki Mertensin gitmesini istedik biz.Bu Tadic Mata dan felan da iyi oyuncu söylenenlere göre.

Ödeme planı sorun demişlerdi ama fener sayfaları Cengiz vazgeçti, 5 büyük ligde kalmaya karar verdi diye haber geçmiş.
Açık konuşayım Marsilya’da 2 sezondur ilk 11 oynayıp buraya geri dönen futbolcu maldır.

8 no da yakışırdı bu törene

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ünder'in gelmemesi çok iyi olur, 3 yerli konusunda sorun yaşarlar.

Beşiktaş’ta beni çekinderen tek oyuncu Aboubakar. Ligin mevcut en kritik ikinci oyuncusu derim hatta Icardi’den sonra. Dribblingi bizim ligin bug’ı, adamı durduramıyorlar.

Zaha ve Zaniolo da böyle olabilir ama henüz düzenli oynamadıklarından geçmişte oynayanlar üzerinden konuşuyorum.

Beşiktaş’ta beni çekinderen tek oyuncu Aboubakar. Ligin mevcut en kritik ikinci oyuncusu derim hatta Icardi’den sonra. Dribblingi bizim ligin bug’ı, adamı durduramıyorlar.

Zaha ve Zaniolo da böyle olabilir ama henüz düzenli oynamadıklarından geçmişte oynayanlar üzerinden konuşuyorum.
adamın çok büyük bir sakatlık geçmişi olmasına rağmen, bjk'a geldiğinden beri bison gibi de (allah tüm topçulara sağlık sıhhat versin tabiki)

Ya abi şu törene hiç gerek yok ya!

Daha sezon başı, 3 gün sonra çok önemli bir maç var biz statta hala kutlama cart curt.

İmza törenine falan hiç gerek yoktu. Şampiyon olup hep beraber sezon sonunda kutlama yapmak doğru olan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt