Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---------- Dzeko dede
Tadic -------Sz - Kent
--------İso Y ------- Crespo/
Ferdi --- Bec-- Samet/Saziz--- Osayi
--------------- Livak?---------

Dzekoyu ikili de oynatırdım ama Tadice o zaman yer kalmıyor pek.

Orta sahaları vasat, Kentle Tadic savunma yaparlar mı orası muamma. Altayi oynatmak istemiyorlar

---------- Dzeko dede
Tadic -------Sz - Kent

Orta sahaları vasat, Kentle Tadic savunma yaparlar mı orası muamma. Altayi oynatmak istemiyorlar
kadroları geçen yıl 6/10 ise 7/10 oldu.
8.5 olmadan şamp olmaları çok zor.

hala bok gibi kadroları var. Bu demek değil ki şamp olduk %100 veya onların olma ihtimali %0, bu futbol ama kadroya göre yorum yapacak olursak şansları çok zayıf.

Tete Mete ismi geçiyor hala şampiyon yapmayacak tipte adamlara gidiyorlar. Kadro mühendisliği zaten yok.

kadroları geçen yıl 6/10 ise 7/10 oldu.
8.5 olmadan şamp olmaları çok zor.

hala bok gibi kadroları var. Bu demek değil ki şamp olduk %100 veya onların olma ihtimali %0, bu futbol ama kadroya göre yorum yapacak olursak şansları çok zayıf.
tadiç kısa vade olarak iyi. onun dışında çok şey değişmedi bence. orta sahaları vasat, kim defansı yardım edecek o da soru işareti. dzeko iyi ama mertens gibi her mac kaldıramaz.

fb merkezi zajc ve syzmanskiyle doldurdu.daha ortasaha almazlar,crespo gitmedikce.şu an 15 yabancıları var.rossi ve lincolnden cıkıp ekambi veya o profilde birini alırlar.

gustavo,pedro ve arao yolcu zaten.bunları yazsam 18 yabancı yapıyor

---------- Dzeko dede
Tadic -------Sz - Kent

Orta saha transferi yapacaklar sanirim. Sag beke de mert müldür veya zekiyi alacaklar

8 ve 10 alıp kapatalım Avrupa’da gidebildiğimiz yere kadar uğraşalım

transferde 47 günümüz var.15 eylülde kapanıyo transfer dönemi

Valencia Zekodan üstün topçu değil ama sahtekarın en önemli özelliği güzel penaltı aldırmasıydı.. En başta bu eyyam bu sahtekarlık bir nebze olsun ellerinden gitse büyük darbe bunlar için..

Tadic ile Arda'yı aynı seviye görsek Szymansiki ile Kent mi bunlara seviye atlayacak geçen seneye göre.. Bunlar Tete gibi 2 tane daha elit oyuncu almazsa bizim rakibimiz olamaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt