Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim ne derse desin Burhancan işini iyi yapmaya çalışıyor. Burhancan dışındaki Gs muhabirleri yönetimin bilinmesini istedikleri kadarını yönetimden öğrenip paylaşıyorlar. Haliyle hepsi peş peşe papağan gibi aynı şeyleri paylaşıyor.

Burhancan en azından oyuncunun menajerine ya da oyuncunun kulübünden birilerine ulaşmaya çalışıp farklı kaynaklarla detay öğrenmeye çalışıyor
Saol burhan

Bjk, Abubakar'in yanina 1 - 2 tane oyuncu bulurlarsa fenerden iyiler. Tabi Onana filan kapali kutu.

Benim anlamadigim neden aceleyle imza show yapildi?
Ya sinerji tavandayken yapmak istediler ya da alinmaya calisilan 8 ve 10'yu etkilemeye calistik.
Sponsorlar nedeniyle bence. İcardi ve Zaha'da ciddi sponsor desteği var sonuçta Zaha'da açıklanan maaşının bir kısmı da sponsorluk olduğunu söylemişti Erden Timur bazı yerlerde Zaha'nın bize 3 yıllık maliyetinin 11 milyon civarı demişlerdi mesela.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katiliyorum. Tadicin ayagina bakacaklar.

Bizim kadroda eksik bir tane parca var o da 8 numara. Oraya iyi bir adam alirsak cok iyi bir noktaya geliriz.
10 numarada lazım bence abi bize şimdi keremi 10 koysak alışık değil zahayı koysak kısıtlamış olucaz en güzeli hem 10 hem 8 almak clde sağlam bi 10 no iyi gider bize

Burhancan yine ufuruyor, bir is var demiş

Transfer haberi var mı diye X’e bakayım dedim, tüm yabancı basın bizim imza törenini paylaşıyor. 💛❤️

10 numarada lazım bence abi bize şimdi keremi 10 koysak alışık değil zahayı koysak kısıtlamış olucaz en güzeli hem 10 hem 8 almak clde sağlam bi 10 no iyi gider bize
Takimi fazla değiştirmeye de gerek yok bence, o mevkide için bir şekilde çözüm bulunabilir yahut 4 4 2 / 4 3 3e dönmeliyiz

Fazla transfere gerek yok

Zaha 2. forvet gibi serbest oynayacak bence. Twitter da bir yerde okuduğumda göre sportif cümleler hesabıydı sanırım kendisi bir röportajında en rahat forvet arkası(2.forvet) oynadığını söylemiş sanırım. Zaniolo veya Mertens gitmeden 10 no alınacağını sanmıyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sadece tek bir şey kaldı

Hayallerimiz dünyadan daha büyük!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt