Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menajerler Zeki Celik ve Mert Müldür'ü hem Fener'e, hem bize önermis olabilir.

Yabanci sinirindan dolayi eskiden Süper Lig kulüpleri pusuda bekliyordu ama ligde makas acildigi ve alinacak topcu kalmadigi icin yurt disindaki türkler ve menajerleri ellerini ovusturuyor.

yerli oyuncular için şuan tek durak GS. köpek gibi bizden haber bekliyorlar şuan eminim

fbli müldür bile ne zamandır bekliyor çoktaaaaan fbye imza atardı yoksa

bu fabrizio transfer görüşmelerinde gelişme olunca takımların rengini paylasıyo di mi?angelinoda öyle yapmıstı sanki

Kanka sıkıntı şu ki topu getiremiyoruz ve adam kayboluyor kalabalık defans içinde. O kadar size var ama insiyatif de almıyor.

Kendi bile sağ çizgiye yakın daha rahat hissettiğini söylüyor.

Bence tek çıkarı 433 gibi oynayıp savunma yaptırmıcaz. Takılsın sağ hücumda kafasına göre

4 3 3 bence de tek çıkarı. Defans yapmayı öğretene kadar sağ kanatta 4 2 3 1de sıkıntı yaratır, ikili forvet için de orta saha şuan yetersiz. Romadayken uclu defansli takimda da sag kanatta oynamış ama hoca üçlü defans düşünmüyordur

images

Paredes’ten daha iyisi var alternatif olayının taktik olduğunu düşünüyorum.

Fred profil olarak daha iyi olabilir ama Paredes’ten daha iyi diyemeyiz rahatlıkla.

Bence eşit ayarda isimler. Önemli olan bizim hangisine ihtiyacımız olduğu. Ve hangisinin uyumunun daha iyi olacağı.

İcardi’nin gelişi tetikleyebilir süreci Paredes yönünde olumlu şekilde.

Fred ise çabukluğu ve top kapma becerisi ile öne çıkar. Paredes’i son dönemde izleyemedik. O kadar çevik değil tabi ama defansif açıdan daha katkısı yüksek olur.
Paredes alan kapatır o gelirse Torreira ön alan baskısına katılır. Fred ise Torreira geride, Fred önde olur alandan ziyade daha çok koşar ve dribling ile çıkma özelliği ekler.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fred veya camarada olur bizim oyun genlerimize daha uygun basan ısıran bi takım olduğumuzda durduramıcağımız rakip yok

çüş demiştim şunu izlerken. koşu, öne alış, bitiriş. gol bölgesi zaniolosu

Güzel örnek, tam olarak bu tip kontrol şut pozisyonları kastım.

Adam çok iyi şutör ama az şut çektiriyoruz. Fener maçı da iyi örnek mesela ilk gol.

4 3 3 bence de tek çıkarı. Defans yapmayı öğretene kadar sağ kanatta 4 2 3 1de sıkıntı yaratır, ikili forvet için de orta saha şuan yetersiz. Romadayken uclu defansli takimda da sag kanatta oynamış ama hoca üçlü defans düşünmüyordur

images
....... Torreira.....
.......8..........8,5.....
Zani....Mauro....Zaha

Bu şekilde oynatırsak marjinal faydayı görürüz

Mitdsjöyü sutlamak lazim yabanci orta saha icin

Rashica da gelecekse kim gider bilmiyorum. Dubois ve morutandan biri olur

Zanioloyu neden satalım ? Rashica da gelsin, rekabet olsun, madem Avrupa'da ilerlemek hedefimiz

ManU Sofyan konusunda ısrarcıysa Fred’te fiyatı kırar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt