Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en başından beri konuşulan 10 numara olursa genç bir oyuncu olacak

morutan gitmeden olacağını sanmıyorum bu yüzden

Paredes alan kapatır o gelirse Torreira ön alan baskısına katılır. Fred ise Torreira geride, Fred önde olur alandan ziyade daha çok koşar ve dribling ile çıkma özelliği ekler.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Paredes, Fred'e göre daha zeki ve teknik bir oyuncu. Fred bazen Ozan Tufan'laşabiliyor sahada.(garip pas tercihleri, anlaşılamayan aksiyonlar) Tercihim Paredes'i 6 no yapıp geriden topu ona çıkarttırmak böylece daha dar bir alanda oynamış olur fazla zorlanmaz. Torreira'yı da 8'e atıp hücum ve orta alan presinde baskılamasında kullanırsın. Okan hocanın bu hamleyi bunu hayal ettiğini düşünüyorum.

................. Muslera......
Boey.. Nelsson.. Apo.. Angelino
........... Torreira... 8 no..............
Zaniolo....... Kerem..........Zaha
.....................İcardi....................

..............................Günay....................
Yerli SağBek....Kaan......Emin...... Kazımcan
.................... Sergio......Berkan/Kerem D........
Morutan/Yunus.....Mertens........Rashica/Barış
....................... Bakambu/Halil.......................

Kanatlardan 2si gider heralde

zaniolo hazırlık maçında da görüldüğü gibi sağ açık oynadığında ne yapacağını bilmez halde bence.. bu adam kaleyi görmek istiyor.. adamın derdi kale ile.. doğru dürüst orta açma sıfıra inme gibi derdi yok.. forvete evrilmesi lazım.. kaleye olabildiğince yakın oynamalı bence.. kenarlardan gelecek toplarla ceza sahası çevresini ceza sahasını karıştıracak oyuna dönmeli..

Erden Timur bein’e verdigi röportaj da anlattigi sekilde ilerliyoruz transfer de

Ilk ön eleme’ye kadar bazi eksikler demisti angelino ve Halil geldi hatta ikinci zalgris macina bir forvet daha yetistirdi yani bakambu

Icardi’yi daha hizli getirdi

Arada bir de beklenmedik bir zaha transferini bitirdi

Eger turu gecersek bir sonraki tur icin orta saha transferi gelecek

Daha sonra ise agustos ayinin sonlarina dogru rashica’yi bekleyecegiz ve olursa bir firsat transferi

Yerli hamleleri de olur bu dönem,günay gelir ve ayrilan oyunculara göre yerli transferi de olabilir

Ayrica zalgris macindan sonra ayrilan oyuncular da olabilir

Abi Adamlar fakirden Fakir nasil alacaklar maasini nasil ödeyecekler hiç düsünmüyorlar yakinda bunlara da saglam bir men gelecek
Barca fakir falan değil yav sadece La Liga sert kriterler koydu.

700-800 m euro gelirleri var düne kadar 1 milyarı geçen tek takımdı nasıl fakir olabilir.

Muslera
Boey nelsson kerimcan kazımcan
Torr kerem
Rash zaha kerem
Bakambu

İdeal 11imiz

Zeki ve Mert' in trasfer edilmelerini istemiyorum, umarım ilgimiz yoktur. Dubois gitse bile geçerli bu dediğim. Mert tüm sezonu ıskalamış, nasıl döneceği ve aslında normalde de deli dolu bindirmelerinden başka pek bir numarası olmayan biri. Zeki ise öne çıkan hiçbir özelliği olmayan dümdüz bir adam. Ve çok da ciddi bir maliyet sözkonusu. Hiç gerek yok...

Transfer döneminin bitmesine 46 gün kaldi.

Ekli dosyayı görüntüle 212936

Ilk 5 haftanin 2'si ic saha maci.

3'ü deplasman. Kayseri'nin transfer yasagi devam ediyor. Gaziantep'in ne olacagi belli degil, cok eksikler.

Istanbulspor mütevazi yabanci transferlerine devam ediyor. Yerli almamislar henüz.
Ligin başında Kayseri ve Antep deplasmanlarının aradan çıkması iyi olacak.

neyin çözümü bu çözüm? vadeli ödeme mi,peşin ödeme mi.anlaşmada yok daa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt