Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Hoca kadro kurarken oldukca zorlanacak. Inanilmaz yuksek kalitede bir ekip var. Yedek kulubesi yildizlar gecidi gibi olacak.

9dcc290d-be80-4424-b417-787c0f2b2f1a-jpeg.168035

Icardi’nin geçen seneki sözleşmesini öğrendim.

6750 biz ödemişiz tüm maaşı ama PSG 6 m euro bize yollamış, böyle olunca vergi olan kısmı biz ödemişiz ama amatör şubelere ödenme koşuluyla iadesi alınmış ya da alınacak.

PSG bu şekilde 5-6 m euroluk tam bilmiyorum rakamı, vergiden kurtulmuş.

şu an anadoluda eli ayağı düzgün takım kalmadı gibi

en iyisi ads onun da savunması patlak
Dolar/Euro kuru en çok onları etkiledi. Tribün gelirleri zaten dipte lig gelirleri de inanılmaz geriledi. Avrupa gelirleri de olmayacağını düşünürsek mecbur küçülmek zorunda kalacaklar. Scout transferi ve alt yapıya yönelmeyenler 2-3 yıla batar.

Ligin başında Kayseri ve Antep deplasmanlarının aradan çıkması iyi olacak.
Deplasmanlar iyi denk gelmis bence nispeten yumusak ve hazir olmayan takimlarla karsilasma ihtimalimiz yüksek.Fire vermemeliyiz.

Genel olarak makasin cok acildigini düsünüyorum. Fener'in ve bizim cok farkli galibiyetler alma ihtimalimizi yüksek görüyorum lig genelinde. Ivir zivir maclarda puan kaybetme lüksümüz olmayacak.

Deplasmanlar iyi denk gelmis bence nispeten yumusak ve hazir olmayan takimlarla karsilasma ihtimalimiz yüksek.Fire vermemeliyiz.

Genel olarak makasin cok acildigini düsünüyorum. Fener'in ve bizim cok farkli galibiyetler alma ihtimalimizi yüksek görüyorum lig genelinde. Ivir zivir maclarda puan kaybetme lüksümüz olmayacak.
Ligin sonu geçen seneden farklı olacaktır geçen sene 2 takım düştü bu sene 4 düşecek oralara düşme potasında bir takımla olmayacak olmak avantaja dönüşebilir hatta son 6-7 hafta pek düşme potasında bir takımla oynamayız gibi gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt