Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim buradaki en ciddi endişem kimin nerede oynadığı değil de topun ilerde sağlıklı olarak kalma sorunu

3ü de çok hızlı ve dikine gitmeye veya pas atmaya çalışan adamlar ve bu bizi çok fazlageri koşturabilir

mertens ki o bile aşırı top tutan adam değil bu konuda fark yaratıyordu

burada zahaya çok iş düşüyor biraz o topu daha çok tutabilecek adam
Zaha oyun icinde cizgide takilmayi cok seven bir oyuncu. Esnek 442 de cizgiye gecerse eger defansin dengesini tamamen bozmasi muhtemel. Böylelikle hem Icardi-Kerem baglantisi cok fazla isleyebilir ve bunun üstüne Zaniolo/Rashica/Boey kanadi cok fazla alan bulabilir. Hani herkes Zaha ya odaklanirken asil tehdit Kerem/Icardi/sag kanat bölgelerinden gelir diye düsünüyorum su sekilde

1690789474933.webp

Mevcutta kurulan takıma bakınca 10 numara pozisyonu lağvedilmiş gibi görünüyor. Zaha'nın da hangi mevkiye konulacağını kestiremiyorum.
Tam olarak bu saiklerle malum transfere defans yaptım muhterem ahbabım. Okan hocanın çözümünü ziyadesiyle merak etmekteyim.

Bu Demirbayın net bir analizi yok ama 1 kaynakta fiziksel ikili mücadeleden kaçmaz hatta defansif görevlerde yardımcı olabilir yazılmış. Umarım aradığımız kan olur. Takım öyle biryere evrildi ki o pozisyon ekstra önem kazandı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Demirbay
IMG_20230731_104459.webp

Sergio
IMG_20230731_104550.webp

Bu sene Emin’i ilk 11’e monte edip Abdülkerim’le ikisini stoper oynatabilirsek, yerli kuralının devam ettiği senaryoda elimiz aşırı rahatlar.

Orta saha transferleri çok önemli. 65 civarında maç oynayacağız. Şöyle bir yapılanmaya ihtiyacımız var:

6 NO
Torreira
Berkan
Melo Tipi Scout DOS

8 NO
Guendouzi/Gedson tipi savaşçı orta saha
Kerem Demirbay
Paredes tipi pasör orta saha

Bu altı oyuncunun zaman zaman üçüyle oynamak gerekebilir.

Dripling bizim ülkemizde topla koşu anlamına geliyor fakat İngiltere'de topla en az 1 adamı geçebilmek anlamış taşıyor.

İngiliz tabiri ile dripling istatistiğine bakıldığında Zaha'nın son 50 driplinginin 41'i başarılıymış

Orta saha transferleri çok önemli. 65 civarında maç oynayacağız. Şöyle bir yapılanmaya ihtiyacımız var:

6 NO
Torreira
Berkan
Melo Tipi Scout DOS

8 NO
Guendouzi/Gedson tipi savaşçı orta saha
Kerem Demirbay
Paredes tipi pasör orta saha

Bu altı oyuncunun zaman zaman üçüyle oynamak gerekebilir.
bizim oynayacağımız maç sayısı niye sürekli artıyor yaw :asd:

2 haftaya 80 olur gibi

Bu sene Emin Bayram i hazırlamamız gerekiyor özellikle iç saha maçlarında 3 yabancı kuralının problem olmaması için zaman zaman kullanmamız lazım.
Aklıma nedense biranda Tomas Ujfalusi geldi.keşke gelip Pozisyon bilgisi , duruş ,oyuncu karşılayış
dersleri verse.Emin Bayram'ın içinden Ramos-Pepe çıkartır vallahi:)))

Günay da oynayabilir
Aslında kesinlikle mantıklı düşünce ama burada Muslera faktörü sözkonusu; küstürme riski , oynamama riski olmayacak ise , mantıklı karşılayacak " kaptanımız Muslera'dan bahsediyoruz" ise kesinlikle düşünülebilir.

yanına tecrübeli oyuncu alınca oyuncu gelişir fikri kadar absürt durum yok

sadece 1-2 trick öğrenebilir veya baskı az olacağı için özgüveni yerleşir

ramos sanki realde alt yapıdan 40 tane stoper çıkardı da gelecek buraya emini toparlayacak

Evet. Rakipten topu kazanma süremizi kısaltabilirsek ilerideki yeteneklerimizle boğarız rakipleri. Bu sene kanatlardan ve beklerden de müthiş katkı alacağız. İhtiyaç olduğunda Bakambu ve İcardi'yi ileri atıp, rakibin üzerine yüklendiğinde Boey, Angelino ile orta açarak; Zaniolo ve Zaha ile içe kıvrılarak darmaduman ederiz rakipleri..
kesinlikle katılıyorum ama sadece top kapma değil + topu efektif ileriye aktarabilme " vakit kaybetmeden" ve baskı esnasında Torreira'yı rahatlatabilme gücü .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt