Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sikecilerde 2 yerli koymussun
buna emin dahi gülerEmin Bayram > Merih Demiral
Bir ihtimal yeni bir başlangıç yapmak istiyorsa 3 bandına ok da verebilir de, aldığı para bayağı yüksek yani.
bats da giderse şaka maka bunlarda koşu atan kalmıyor, durağan bir kadro planlaması, rakiplerin önlemini alması 5-6 haftayı bulur bunlara akrşıbastshuayi ayrilabilirmis, ins.
Başkan sen misinZanio? Yedirmem 1,90 herkülü
Ben de ndombele derim, kiralık falan veriyorlarsa hiç düşünmem. Tutarsa muazzam olur tutmazsa Sergio ve Kerem Demirbay da geliyor zatenBu arada Ndombele bitik felan değil , Napoli'de ne zaman girse oyuna aynı Ndombele gibi oynadı. Napolinin kadrosunda neden oynamadı felan da demeyin geçen sene ki napolide bu acayip ekstra perfonmanslar vardı. Benim görüşüm Ndombele mi Fred mi derseniz Ndombele derim. Ha Grav gelecekse ok ama Fred geleceğine bu adam gelsin.
bence stoperden ziyade bir 6 no'ya evrilebilir.Emin bizim lig için bile yetersiz bana kalır ise
Bats ellerindeki en iyi 2 topçudan biri umarım gider adamı hiç ettilerbastshuayi ayrilabilirmis, ins.