Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merihin kadro dışı kaldığı haberi doğru mu? Fenerde yığınla stoper var almazlar, biz alalım

Bu arada Ndombele bitik felan değil , Napoli'de ne zaman girse oyuna aynı Ndombele gibi oynadı. Napolinin kadrosunda neden oynamadı felan da demeyin geçen sene ki napolide bu acayip ekstra perfonmanslar vardı. Benim görüşüm Ndombele mi Fred mi derseniz Ndombele derim. Ha Grav gelecekse ok ama Fred geleceğine bu adam gelsin.

Icardi
Kerem 10 zaha
Tor 8
Ang apo Nelson boye
Gunay

Bu süper lig kadrosu. Ramos falan konuşuluyor, rashica var vs. Kıl tüy uğraşacağımıza 8 ve 10 kovalayalım dememin sebebi bu. Mertens orada zayıf kalıyor zaniolo falan da çok verimsiz. Pasör bi 10 numara oyunumuzu acayip geliştirir.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

zajc faydali topcu, uzatmasina pek hoslanmadim, keske mert hakan maliyla devam etselerdi

Bu arada Ndombele bitik felan değil , Napoli'de ne zaman girse oyuna aynı Ndombele gibi oynadı. Napolinin kadrosunda neden oynamadı felan da demeyin geçen sene ki napolide bu acayip ekstra perfonmanslar vardı. Benim görüşüm Ndombele mi Fred mi derseniz Ndombele derim. Ha Grav gelecekse ok ama Fred geleceğine bu adam gelsin.
Ben de ndombele derim, kiralık falan veriyorlarsa hiç düşünmem. Tutarsa muazzam olur tutmazsa Sergio ve Kerem Demirbay da geliyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt