Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan Terzi: "Bu hafta içi Kerem Demirbay'ın bitmesini bekliyorum, Rashica'da gelecek."

Burhancan Terzi: "Fred için Çarşamba günü bir görüşme planlandı. Orada bir şeyler olabilir ama arada halen makas olduğunu biliyorum. Çarşamba sonrası bazı şeyler daha da netleşir."

Baya attık yav, alanya maçı 0-0ken attık, içerde ist maçı ilk yarıda 2 tane kornerden attık, fb dep ilk gol daha vardır bunlar geldi bi çırpıda aklıma
son 2 maçta da attık yanılmıyorsam. a.gücü maçında oliveira, son maçta da icardi'nin golü kornerden gelmişti. tabi önem düzeyleri düşüktü ama olsun.

ft döneminde de bir ara paslaşarak kullanma taktiğinden goller bulmuştuk covid öncesinde.

ama genel yüzdemiz yüksek olmadığı için akılda kalmıyor pek. ön direkte kalan toplardan kontra yeme ihtimali daha çok korkutuyor taraftarı

Burhancan Terzi: "Ndombole gündeme girip girip çıkan biri geçen senede takip edilmişti ama Ndombole'den daha bir üst seviye orta saha var ve Galatasaray onu daha çok istiyor."

Os icin çok aşırı ust düzey birini istiyoruz. Isim sormayın çünkü gtmden uydurdum cunku cok kolay.

Bünyamin vasat oyuncu ama tabii Müldür'den iyidir her türlü.Maça falan çıkıyor en azından.Tabii Antalya sanırım 5 milyon falan istiyor , o paraları etmez kesinlikle.Mehmet Aydın'a niye yönelmiyoruz acaba

Burhan Can Terzi: "Ryan Gravenberch, Galatasaray'ın kurduğu kadroya hayran kaldı. Bayern Münih de niyetli aslında ama orada menajerinin sorun çıkardığı bilgisi bende var."

[Sportcell]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt