Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben su, bir ülkede basin oyuncu gitmeyi istiyor haberleri cikartiyor diye degeri düsüyor, veya x takim oyuncuyu cok istiyor diye haberi girdigi an oyuncu daha pahaliya geliyor isini hic anlamiyorum.

Declan Rice mesela gecen sezon daha ocak transferi döneminden önce artik gitmeyi istedigini ve arkadaslari CL oynuyor, kariyeri bittiginde o da ayni seyler basarmayi istiyor gibi birseyler demisti. Bu yazin transfer dönemi acilmadan baskanlari mi yada sahipleri mi ne cikip, Rice gitmeyi istiyor ve bu dönem satilacak demisti ve herif yinede 116 + 6 milyona transfer oldu.

Bunlar olmasa, adam 150 milyona mi gidecekti?

Piyasada çok net bir muadili olmayan, bu derece değerli Rice gibi adamda bu sözler yüzünden düşmez. Ama atıyorum EPL'den bir takım Nelsson'a denk sayacağı belki 10 tane adam bulur piyasada. O yüzden "gitmek istiyor" haberlerine güvenip tok alıcıyı oynayabilir sana karşı. Ha sen de pazarlıkta dik durabilirsen yine düşürmezsin belki ama sonuçta alıcıları daha düşük fiyatta daha uzun süre diretmeye itebilir bu tarz haberler.

Bu transfer döneminde H. Yürekli ve G. Dinç herkese habercilik dersi verirken geçen yılın Tier 1'i Nevzat, Ahmet Ercanlar'a bağladı.

Dunyada ifb taraftari kadar aptal taraftar yok bu cok net.

ramos'la 2 yıllık sözleşme 4 milyon euro'dan fazlası verilmemeli o kadar da uçmaya gerek yok

Evrenden mesajlar
Screenshot_20230731_185400_X.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Icardi
Bakambu
Halil
Mertens
BAY
Zaniolo
Zaha
Yunus
Yusuf
Kerem
Rasit ve 10 numara gelirse 12 hucumcu

Nevzata bilgi akışı kesilmiş çünkü boş boş k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt