Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzata bilgi akışı kesilmiş çünkü boş boş konuşmaya başladı,50 tane kanala çıkıyor, yönetim ise Haluk ve Gökhan gibi boş konuşmayan, ağzı iyi laf yapan adamları seçti, mesela rodop ile Kadir de boş konuştular, onlara da bilgi gitmiyor

Nevzata bilgi akışı kesilmiş çünkü boş boş konuşmaya başladı,50 tane kanala çıkıyor, yönetim ise Haluk ve Gökhan gibi boş konuşmayan, ağzı iyi laf yapan adamları seçti, mesela rodop ile Kadir de boş konuştular, onlara da bilgi gitmiyor

Albayrak gittiginden beri bilgi yok

Onune gelen youtube kanali acip, para toplamaya calisiyor.

Kasimpasa fener haric hepsinde, gecen zalgris macinda sahanin rn kotulerinden biriydi
Sen art niyetlisin Zaniolo ya karşı.
Adamın 30 dakika üzerinde oynadığı 4 maç var bunlarda da 3 golü var.
Zalgiris maçında ilk yarı ondan başka bir şeyler yapıp kaleye gitmeye çalışan kimse yoktu.

Sen art niyetlisin Zaniolo ya karşı.
Adamın 30 dakika üzerinde oynadığı 4 maç var bunlarda da 3 golü var.
Zalgiris maçında ilk yarı ondan başka bir şeyler yapıp kaleye gitmeye çalışan kimse yoktu.
Sonradan giren mertens ve morutan daha iyiydi. Sergio da iyiydi. Zaniolo kötüydü. Kimseye karsi kotu niyetim yok. Iyi oynarsa en cok ben sevinirim. Zaniolodan beklentim talisca seviyesi. 15m euro verdik deniyor ki aslinda 40m luk topcu. O zaman gostersin

Nelsonu satip yerine ramos almak vizyonsuzlugun dik alasidir
23 24 yasinda adami satip parasini 2 seneligine ramosa verip sonra yine stoper arayacaksin nelson gidince yerine ayni vizyonla o yaslarda bir stoper almak sart oglu sarttir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt