Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.524
- 13.740
- 1.998
Kasimpasa fener haric hepsinde, gecen zalgris macinda sahanin rn kotulerinden biriydihangi maçta?
Ekli dosyayı görüntüle 213003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasimpasa fener haric hepsinde, gecen zalgris macinda sahanin rn kotulerinden biriydihangi maçta?
Ekli dosyayı görüntüle 213003
Gitmek istemezse?Kamada gelirse bu sefer mertens kesin gider
Kamadayi almayiz, yer yok çünküGitmek istemezse?
Nevzata bilgi akışı kesilmiş çünkü boş boş konuşmaya başladı,50 tane kanala çıkıyor, yönetim ise Haluk ve Gökhan gibi boş konuşmayan, ağzı iyi laf yapan adamları seçti, mesela rodop ile Kadir de boş konuştular, onlara da bilgi gitmiyor
Bunun neresi güzel haber yaw, üzüldümGüzel bir haber vereyim cem dizdar trtden ayrılmış
Vidyoya bak
Vidyoya bak
Albayrak gittiginden beri bilgi yok
Onune gelen youtube kanali acip, para toplamaya calisiyor.
Sen art niyetlisin Zaniolo ya karşı.Kasimpasa fener haric hepsinde, gecen zalgris macinda sahanin rn kotulerinden biriydi
Topladılar da, rodop ile Kadir epey para kazanıyor
Sonradan giren mertens ve morutan daha iyiydi. Sergio da iyiydi. Zaniolo kötüydü. Kimseye karsi kotu niyetim yok. Iyi oynarsa en cok ben sevinirim. Zaniolodan beklentim talisca seviyesi. 15m euro verdik deniyor ki aslinda 40m luk topcu. O zaman gostersinSen art niyetlisin Zaniolo ya karşı.
Adamın 30 dakika üzerinde oynadığı 4 maç var bunlarda da 3 golü var.
Zalgiris maçında ilk yarı ondan başka bir şeyler yapıp kaleye gitmeye çalışan kimse yoktu.
@Ahmet Özgün GüvenGüzel bir haber vereyim cem dizdar trtden ayrılmış
Zaniolo gider kamada gelir mis gibide olurKamadayi almayiz, yer yok çünkü