Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine üstüme çullanmayın ama Zaniolo’ya 25m+ teklif varsa mutlaka gönderilmeli

Zani - zaha - rashica - kerem - morutan - baris - yunus - yusuf 8’lisinden hangi 6’sını keseceksin ki. Bence rashica kendini hazır hissettiği her maçta 11 başlamalı

Zaniolo - Zaha - Kerem - Icardi ile başladığın ve 8 no’da türk oynattığın senaryoda sadece fifa’da kazanırsın maç

Rashica’yi banko 11’e yazıyorum. CL ayrı lig ayrı gibi tezlerle gelmeyin Zaniolo’yu her lig maçında yedek oturtmayacağız sonucta

Rashica’yi yazdık, Zaha’yı 10no’ya yazdık, Kerem’i sola koyduk

Bu durumda Zaniolo - Morutan - Barış - Yunus - Yusuf kalıyor

10 no’da Zaha’nın alternatifi Mertens (belki Halil)

Kanatlarda Rashica ve Kerem’in alternatifine 2 topcu secmemiz lazım. Morutan - Zaniolo - Yunus - Barış - Yusuf kalıyor

Zaniolo gibi potansiyel 30m+ topcu’yu bu durumda alternatife koyamayız

25m üstü teklif varsa satılmalı

Bir de 10 no alacağımız söyleniyor aklım almıyor. Hangi birini keseceksin yaw resmen fifa’ya yönelik kadro kuruluyor

Morutan gitmeyecekse:
Kerem demirbay + sağlam defansif 8 in
Zaniolo, yusuf, miço out

Birkac yerli de kiralanır zaten onları saymıyorum

Bu yeterli bence

Nevzat Dindar: " Kamada'nın Okan hocanın istediği 10 numara profiline uyduğu bir gerçek. Galatasaray Kamada için masada. Oyuncu Milan ve Lazio ile görüştü anlaşamadı. Galatasaray sabırlı davranıyor. Erden Timur'un Kamada için bir formül aradığını biliyoruz. Ama kolay bir transfer değil"
Şunu 98 yaşındaki dedemim dedesi de biliyor,3,5 yaşındaki yeğenim de biliyor. Kamadanın resmini 76 yaşındaki komşuma gösterdim alabilirmiyiz bunu dedim, uğraşıyorlardır sabret oğlum dedi. Bizim bu andavallar bu işten ekmek yiyor para kazanıyor

Sonradan giren mertens ve morutan daha iyiydi. Sergio da iyiydi. Zaniolo kötüydü. Kimseye karsi kotu niyetim yok. Iyi oynarsa en cok ben sevinirim. Zaniolodan beklentim talisca seviyesi. 15m euro verdik deniyor ki aslinda 40m luk topcu. O zaman gostersin
Talisca nın seviyesine boydan gireyim yahu. O övdüğün Talisca belki bjk nin en iyi kadrolarından biriyle oynadı.
Zaniolo geldiğinden beri 1 tek Fener maçında iyi kadro ile oynadı.
Sergio ve Mertens 2. yarı sakatlık vs den düşüşteydi. Zaniolo ya da herhangi bir topçudan bireysel olarak, tek başına beklentin langır langır gidip gol, atıp maçı aldırmasıysa Messi izlemen lazım.

Çok saçma bir şey yazmış arkadaş. Sen satış yapsan da yapmasan da bankalar birliği ödemelerini yapmak zorundasın. Direkt uefa gelirlerine el koyarlar.

Hayır, anladığım kadarıyla anlaşmada özel şart var. Normal kredi taksitlerini zaten ödüyorsun, eğer satış yaparsan o paranın yarısıyla da taksitlere ek olarak, erken bir borç kapatma gibi ödeme yapıyorsun. Toplam borcundan düşüyor tabi ödediğin miktar.

F2YBjkKXIAANT3o

Metin Karabaş: " Mertens gitse de kalsa da Galatasaray bir 10 numara transferi yapmak istiyor. Okan hocanın aklında direkt bir 10 numara var. Transfer sezonun sonuna doğru Galatasaray bir 10 numara alacak gibi gözüküyor."

Yine üstüme çullanmayın ama Zaniolo’ya 25m+ teklif varsa mutlaka gönderilmeli

Zani - zaha - rashica - kerem - morutan - baris - yunus - yusuf 8’lisinden hangi 6’sını keseceksin ki. Bence rashica kendini hazır hissettiği her maçta 11 başlamalı

Zaniolo - Zaha - Kerem - Icardi ile başladığın ve 8 no’da türk oynattığın senaryoda sadece fifa’da kazanırsın maç

Rashica’yi banko 11’e yazıyorum. CL ayrı lig ayrı gibi tezlerle gelmeyin Zaniolo’yu her lig maçında yedek oturtmayacağız sonucta

Rashica’yi yazdık, Zaha’yı 10no’ya yazdık, Kerem’i sola koyduk

Bu durumda Zaniolo - Morutan - Barış - Yunus - Yusuf kalıyor

10 no’da Zaha’nın alternatifi Mertens (belki Halil)

Kanatlarda Rashica ve Kerem’in alternatifine 2 topcu secmemiz lazım. Morutan - Zaniolo - Yunus - Barış - Yusuf kalıyor

Zaniolo gibi potansiyel 30m+ topcu’yu bu durumda alternatife koyamayız

25m üstü teklif varsa satılmalı

Bir de 10 no alacağımız söyleniyor aklım almıyor. Hangi birini keseceksin yaw resmen fifa’ya yönelik kadro kuruluyor

Morutan gitmeyecekse:
Kerem demirbay + sağlam defansif 8 in
Zaniolo, yusuf, miço out

Birkac yerli de kiralanır zaten onları saymıyorum

Bu yeterli bence
Allah'ın var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt