Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
70 milyon euro gelir elde edebilirler. Tabi 60'i falan Koc Holding'den finanse edilir.

Karar verelim 8 no mu yerli olsun kale mi? Bu işin başka çıkar yolu olmadığını kabullenelim artık

Dübüanın hatta MARİANOnun beğenilmediği yerde Anhelinyonun beğenilmesini düşük ihtimal görüom
Milletle düello yaparak bu gerçeği revize edemezsin SAMİ

Yine üstüme çullanmayın ama Zaniolo’ya 25m+ teklif varsa mutlaka gönderilmeli

Zani - zaha - rashica - kerem - morutan - baris - yunus - yusuf 8’lisinden hangi 6’sını keseceksin ki. Bence rashica kendini hazır hissettiği her maçta 11 başlamalı

Zaniolo - Zaha - Kerem - Icardi ile başladığın ve 8 no’da türk oynattığın senaryoda sadece fifa’da kazanırsın maç

Rashica’yi banko 11’e yazıyorum. CL ayrı lig ayrı gibi tezlerle gelmeyin Zaniolo’yu her lig maçında yedek oturtmayacağız sonucta

Rashica’yi yazdık, Zaha’yı 10no’ya yazdık, Kerem’i sola koyduk

Bu durumda Zaniolo - Morutan - Barış - Yunus - Yusuf kalıyor

10 no’da Zaha’nın alternatifi Mertens (belki Halil)

Kanatlarda Rashica ve Kerem’in alternatifine 2 topcu secmemiz lazım. Morutan - Zaniolo - Yunus - Barış - Yusuf kalıyor

Zaniolo gibi potansiyel 30m+ topcu’yu bu durumda alternatife koyamayız

25m üstü teklif varsa satılmalı

Bir de 10 no alacağımız söyleniyor aklım almıyor. Hangi birini keseceksin yaw resmen fifa’ya yönelik kadro kuruluyor

Morutan gitmeyecekse:
Kerem demirbay + sağlam defansif 8 in
Zaniolo, yusuf, miço out

Birkac yerli de kiralanır zaten onları saymıyorum

Bu yeterli bence

Yusuf her durumda gönderilmeli, Barış kanat değil. Rashica da 11 oynayacak seviyede değil. Zaniolo satılacaksa 10 numara alınır yine Rashica kesilir. Her durumda yer yok dolayısıyla +6m verilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt