Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.843
- 11.196
- 1.838
38 yaşındaAlakası yok Ramos iyi topçu mu iyi topçu gelse iş yapar mı yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
38 yaşındaAlakası yok Ramos iyi topçu mu iyi topçu gelse iş yapar mı yapar
Yaşları önemli mi ? Kadronun hepsi 34 artı olsun demiyoruz ama Ramosa da burun kıvrılmaz.Aldıkları isimlerin yaşlarına baktın mı?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ramos'u istemeyenlerle zaniolo'nun satilmasini isteyenler ayni kisiler mi
biraz mesajları takip etsen kendin de bulabilirsin bu sorunun cevabınıramos'u istemeyenlerle zaniolo'nun satilmasini isteyenler ayni kisiler mi
Abi bizde 18 yaşında demedik adama 5 sene önce alamazdık zaten38 yaşında
Ben de diyorum ki zaten yeterince yıldız aldın Nelsson giderse yine ileride satabileceğimiz bir isim daha doğru olur diyorum.Hocam Ramosu getirince alternatifleri emin bayram kaaan vs olucak zaten omlarında yaşı genç sayılır bölge açısından kalkıpta bütün hepsini satıp bi tek Ramos mu alalım diyoruz uygun maliyetli olursa gelsin diyoruz cl vs var 3 kulvarda tonla maça çıkıcaz zsten stopere her türlü adam şart tecrübeli ve a kalite adam boştayken değerlendirelim diyoruz
biz de 5 milyon verelim demiyoruz zaten.Kalkıpta adama 5 milyon verelim demiyoruz 3 milyona oynarsa gelsin diyoruz zaten bizde
Ne ara gruplara kaldık yaBeni zorla login yaptırdınız.
Ramos gayet mantıklı olur. UCL'de oynayacağız. Tekrar edeyim UCL...
Beni zorla login yaptırdınız.
Beni zorla login yaptırdınız.
agustosun ortasına kadar kimse almazsa bizim insallahNasıl kaçırdık yav felixi halbuki daha yeni 100m euro vermişlerdi adama vala şansa yaşıyoruz.
Bence düzenli oynayamaz yabancı sınırı yüzünden. İsmail denen zurnayı ve komutan MHY'yi bol bol oynatmak zorunda kalacaklar ortasahada.fener zajcla imzalamış , ii oyuncu bence keşke başka biyere gitseydi
değil.ramos'u istemeyenlerle zaniolo'nun satilmasini isteyenler ayni kisiler mi
bi 5 sene sonra alırızAbi bizde 18 yaşında demedik adama 5 sene önce alamazdık zaten