Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok yaşlı@Emir Sato gibi düşünüyorum Ramos Drogbadan bile daha büyük bir isim hatta abartı olucaktır belkide Türkiye Futbol Tarihindeki en iyi isim olur.Dünya kupası avrupa şampiyonu şampiyonlar ligi defalarca dünya altın karması adamda olmayan apolet yokkk Ramossssssssss gelsin
Nelssonun yedeği olacakRamos gelince kadroyu nasıl kuracağız. Tatlı bir telaş başladı.
Ramos gelince kadroyu nasıl kuracağız. Tatlı bir telaş başladı.
kim diyor Ranktaşramos heis, bilgi alinmis.
kiraya vericez biraz pişsin diyeNelssonun yedeği olacak
kim diyor Ranktaş
olsun sıkıntı yok Ramos buçok yaşlı
Nelsson konusundan bağımsız olarak, bundan sonraki bütün transferler için öncelikli motto bu olmalı. İşimize bakalım; birilerinin fosilleri doldurmasından bize ne?..Ben de diyorum ki zaten yeterince yıldız aldın Nelsson giderse yine ileride satabileceğimiz bir isim daha doğru olur diyorum.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelirse net en kariyerli oyuncu olur.@Emir Sato gibi düşünüyorum Ramos Drogbadan bile daha büyük bir isim hatta abartı olucaktır belkide Türkiye Futbol Tarihindeki en iyi isim olur.Dünya kupası avrupa şampiyonu şampiyonlar ligi defalarca dünya altın karması adamda olmayan apolet yokkk Ramossssssssss gelsin
Ramos imzalamaya yakın demiş.