Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer ramos a talipsek kafamda oluşan bir çok olumlu düşünce soru işaretlerine dönmeye başlayacak. Şayet nelsson gitmiyor ise. Ben ramos un adının çıkmasını bir tek nelsson un gidişiyle ilişkilendiririm.

images

Kaptan gemisini hiç terk etmedi
Ramos daha iyi. Rıza da Beşiktaşı terk etmedi Rıza iyimi demek bu.

Ramos mu oynar nelsson mu? ramos gelirse
Ramos ile kıyasa herhangi bir stoperi sokmam da böyle bir senaryo yaşanmaz. Elinde gelen teklifleri yeterli bulmadığın, yüksek bonservis beklediğin stoper varken yüksek maliyetli Ramos alınacak ve Nelsson'u yedeğe atıp değeri düşürülecek. Çok saçma olur.

Nelsson da çok iyi stoper, kolay kolay yeri dolmaz.

nelsson 25 mil € satış, ramos 1+1 kontrat bonuslarla total 10 mil € civarı maliyet olursa fit miyiz?
Değiliz. O yaşta futbolcuya o parayı fener versin. 1 artı 1 kontrat için kulüpten max 3 veya 4m çıkmalı. Geri kalanları sponsorlar ödesin. 60 milyonluk IG hesabından post attırırlar ayda bir.

O zamanlar futbolcular 30 yasinda futbolu bırakıyorlardi. O zamanın 30u şimdinin 45ine denk.
38 yaşındaki futbolcuyu ramos da olsa istediğin maç oynatamazsın belli başlı maçları seçer bazı deplasmanlara gelmez vs. vs. yani nelssonu satıp da yerini ramosla dolduralım dersen yolda kalırsın.

Futbolcularımız bu sene avrupa kupalarında başarılı olursa şu anda bahsedilen değerleri ve üzerlerine çıkarlar. Şu halde çok zoraki rakamlar onlar bence.. ki beleşe satmaya da gerek yok.. takımı tutmalı nokta iki-üç atışla her kulvarda en üstleri hedeflemeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt