Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35+ hiçbir futbolcunun transfer edilmesini istemem bu takıma. Ramos için de vazgeçecek değilim bu düşüncemden...

Yeterince tecrübeli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Mevcutlardan daha yetenekli, daha atletik, belki ve keşke geleceğe yönelik yatırım bab'ında oyuncular transfer edilmesini yeğlerim...

Çok sevdiğim ve güvendiğim Okan Hoca ve Erden Bey 37-38 yaşında adamlara yönelirlerse; onların da 'popülizm' e teslim olduğunu düşünürüm...

Ramos iyi maliyetle, Nelsson'un gitmediği veya giderse bile yerine genç, çok maç oynamış kaliteli stoper alındığı senaryoda gelmeli. Geçen senenin Mata kontenjanı Ramos ile doldurulabilir.
Bende bunu diyorum işte yedek beklemeyi sorun etmeyecekse gelmeli zaten Nelson giderse de ramos 11 e çıkar arkasına scout bi stoper alırız

Kendini ister istemez ekonomik kullanacaktır bazı maçları es geçecektir bu kaçınılmaz, "sezon genelinde" nelssonun ikamesi olamayacağını düşünüyorum o yüzden nelssonun satışı = ramosun gelişi olmamalı.
Gelirse oynamak ister ama %99 gelmeyecek. Once Nelson satilsin. Yine de gelirse minimum 35 mac oynar

Ramos iyi maliyetle, Nelsson'un gitmediği veya giderse bile yerine genç, çok maç oynamış kaliteli stoper alındığı senaryoda gelmeli. Geçen senenin Mata kontenjanı Ramos ile doldurulabilir.
Mata geçen yıl 1.9 milyon euro alıyordu. Mata kontenjanında Ramos alman mümkün değil. Ramos bunun 2-3 katını alır.

Bu ülkede herşey mumkun
B4894847-8D00-41DF-BA97-D96C7D9DD2A4.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt