Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.843
- 11.196
- 1.838
5. stopere 250 bin avro verilmezYıllık 250 bin avro + yol + yemek gelirse gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5. stopere 250 bin avro verilmezYıllık 250 bin avro + yol + yemek gelirse gelsin.
Buna da 2 biz verip kalanını sponsora kitlersek diyorum ben de. İyi maliyetten kastım böyle bir şey.Mata geçen yıl 1.9 milyon euro alıyordu. Mata kontenjanında Ramos alman mümkün değil. Ramos bunun 2-3 katını alır.
onların anca transfer bitince haberi olur bakambu ve zahadaki gibihaluklara 2 dakika kaldı muhtemelen yalanlayacak ama hayırlısı
youtubedaki resimdeki sanırım grrevenbech sanırım olsa fena mı oluronların anca transfer bitince haberi olur bakambu ve zahadaki gibi
Adminler yufka yürekli. Beni bi salsalarVicdansız herif yaw.
Yasaklı kaynak paylasmak 1 haftada mı basliyo olm :d
yalnız bakambu'yu baya önce söylediler haklarını yememek lazım o husustaonların anca transfer bitince haberi olur bakambu ve zahadaki gibi
Biraz bonkör olmak benim de hakkım.5. stopere 250 bin avro verilmez
afgladgmkadmkg herifler bakambuyu ilk kez söylediler diye suçlu oldu şaka gibionların anca transfer bitince haberi olur bakambu ve zahadaki gibi
ramosa kim sponsor olur yav? sağlam bir baston markası falan bulmamız lazım.Buna da 2 biz verip kalanını sponsora kitlersek diyorum ben de. İyi maliyetten kastım böyle bir şey.
bakambuyu haber verirlerken transfer bitmek üzere dedileryalnız bakambu'yu baya önce söylediler haklarını yememek lazım o hususta
not
bu post birazdan zeytinfieldden like alacaktır