Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene aldığımız 2.yabancı stoperin hali ortada. Çocuk 1 sene maç yapmadan kaldı, sakatlık falan uğraştı durdu. Kaan Ayhan'ı sağ bek olarak düşünüp Dubois gönderilecek de stoper alınacak falan bunlara akıl sır ermez. Haluk Yürekli doğru bilgiyi aldığından emin olmalı. Nevzat da 3 forvetin üstüne Sanchez diyordu. Hangi Alexis de aklı kaldıysa artık. Olur olmaz şeyler yazıyorlar bence.
Habercilerin duyumlar konusunda haklısın renktaş

Ama geçen sene yabancı stoper aldık oynamadı noktasında sana katılamıyorum

Bu sene öncelikle 50-60 maç aralığında bir takvimimiz olacak gibi görünüyor

Geçen sene tek kulvarda ve epey aralıklı oynadık

Mesela hatırlarsanız Muslera en az 1 ay sakatlandı ama deprem olduğu için ligler tatil oldu ve o sürede sakatlığı geçti

O yüzden yedek stopere ve kaleciye pek ihtiyaç olmayacak gibi söylemler bana yanlış geliyor

Seni tenzih ederek söylüyorum bu durumu

Bizim bu sene her alanda her oyuncuya ihtiyacımız olacak bu net yani

Ayrıca işin diğer tarafı bence bu noktaları yerli isimler ile dolduracağız

Kale için Günay oldu zaten

Stoper konusunda da yerli bir hamle görebiliriz diye düşünüyorum

Mesela Merih olabilir

Böylece 14 kişilik yabancı sınırına takılmadan 8 noyu alabiliriz

Ndombeleyi anlat azıcık kankam.

Niye kimse istemiyor o kadar mı çöktü?
Bu adam Lyon'da tam bir dinamoydu. Ligdeki 38 maçın 34'ünde forma giydi. İkili mücadeleyi seven, basan, ısıran bir adamdı. Geçiş hücumunda da çok büyük rol oynuyordu. Öyle adale, bilek sakatlığı da kolay kolay yaşamazdı.
Tottenham'a transferi büyük sükseliydi. Levy'nin yanlış hatırlamıyorsam cebindeki akrebi öldürdüğü ilk transferdi 60 milyon euro falan vermişti. Lig başladı ilk iki maçta hatta bi tanesi City maçıydı bak yeni Dembele'yi bulduk diye düşündük sonra ne olduysa kalan maçlarda dil dışarda gezmeye başladı, öyle de devam etti sonra sezonda 90 dakikayı tamamladığı maç varsa bikaç tanedir.
Mou garip bi şekilde tuttu takımda. Biz gönderir diye bekliyorduk. Ertesi sezon daha iyi göründü. Ama bu sefer de takım bok gibiydi. @Berk Can düzeltsin yanlışım varsa ama orta sahada sürekli tandem değişti. Mou gitti Nuno geldi transferler saha dizilişi derken bu adama kulübe yolu göründü. Devre arasında tekrar Fransa'ya döndü. Kendini buldu ama eski Ndombele değil. Umarım bize gelir gerçekten isterim 18/19'daki performansının yarısını ortaya koyarsa Torrerira her maç 120 dk oynar.

yabancı kuralı saçmalığında oyuncu değişikliği bile sorun yaw.

bunu çözmemiz lazım, has cimbomlu başkan 9+2 yapsın bu sezon, seneye de komple kalksın.

Bu adam Lyon'da tam bir dinamoydu. Ligdeki 38 maçın 34'ünde forma giydi. İkili mücadeleyi seven, basan, ısıran bir adamdı. Geçiş hücumunda da çok büyük rol oynuyordu. Öyle adale, bilek sakatlığı da kolay kolay yaşamazdı.
Tottenham'a transferi büyük sükseliydi. Levy'nin yanlış hatırlamıyorsam cebindeki akrebi öldürdüğü ilk transferdi 60 milyon euro falan vermişti. Lig başladı ilk iki maçta hatta bi tanesi City maçıydı bak yeni Dembele'yi bulduk diye düşündük sonra ne olduysa kalan maçlarda dil dışarda gezmeye başladı, öyle de devam etti sonra sezonda 90 dakikayı tamamladığı maç varsa bikaç tanedir.
Mou garip bi şekilde tuttu takımda. Biz gönderir diye bekliyorduk. Ertesi sezon daha iyi göründü. Ama bu sefer de takım bok gibiydi. @Berk Can düzeltsin yanlışım varsa ama orta sahada sürekli tandem değişti. Mou gitti Nuno geldi transferler saha dizilişi derken bu adama kulübe yolu göründü. Devre arasında tekrar Fransa'ya döndü. Kendini buldu ama eski Ndombele değil. Umarım bize gelir gerçekten isterim 18/19'daki performansının yarısını ortaya koyarsa Torrerira her maç 120 dk oynar.
Ben de bize gelip eski performansına yaklaşacağını düşünüyorum. Fransa liginden sonra İngiltere ve İtalyada tutturamamış olması bizde de tutturamayacağı manasına gelmez.

Ha tabi ciğerinin birisini kaybetmediyse

17028.jpg

bu manchester unitedın sahipleri çok yorucu.bi fredi 15 gundur veremediler.sadece ferguson olsa baslarında,fatih hoca ile 2 konusma,hemen salın derdi ferguson.ah ah

den hag ve okan buruk var şimdi
Bence biz onu çok ölü bir fiyata almak istiyoruz ve rakamı yükseltmiyoruz çünkü Fred ilk hedef değil. Düşerse... gözüyle bakıldığını düşünüyorum.

Transfere bir hafta ara verince GSC üyelerimiz yoksunluk sendromuna bağlı tipik beyin mançıklaması geçiriyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bi yil boyunca transfer süreci devam edecek, futbol oynanmayacak deseler gözü kapali kabul eder bir cogu 😂

Persembeye kadar hareketlilik olmaz. Yarin bütün planmalama da netlesir en gec. Fred icin Carsamba isaret ediliyordu ama bakalim Erden Timur macta olacak mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt