Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.260
- 10.603
- 1.303
Keşke orta sahaya Nelson tarzı bi adam alsak.Kadro yapısı 1 scout transferini kaldırır durumda şu an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertensin bünye 50+ maç kaldırmaz zaten, ayrıca yedekten girse daha faydalı olur ki Napoli son sezon öyle randıman almışNeyi aptalca ? Taraftarın ekseriyetine kalsa o şampiyon kadroyu lağvedecekler zaten ? Sergio tek pas hatası yapsın ana bacı sövülüyor burada bile. Mertens'in yerine ille adam almalıydık onu da at kenara. Nelsson'u da satıp 37 yaşındaki veteran herifi alalım diyorlar. E takımın yarısını değiştirdin zaten, ne farkı kaldı o seneki takımdan ? Dersten kasıt şu; şampiyon takımla bu kadar oynamak saçmalık, yeniden takım toplamaya lüzum yok.
Bir Anadolu takımına göre rekor para olabilir.
Amerikalı pasaportu direk 5 m euro getirir ama müthiş iş sorsan yabancı kuralı Anadolu takımlarını batırıyordu adamlar tarihlerinde kazanamayacağı parayı kazandılar.Pasaport farkı işte
Normalde KOCU sinirlenmemek ıçn dinlemem.haluklarin programda denk geldi.orada ne kadar kibirli karaktersiz bir adam olduğunu gördüm.ulan Dursun özbegin hitabeti iyi değilmiş hadi döğru diyelim.zaten adam olan birisi böyle cümle kurmazda işte adam olmayınca kuruyorsun.ulan KOC senin hitabetin çokmu iyi.sen ilk önce kendi hitabetine bak..ali koça güya bi yönetici dursun özbek senin karşına çıkıp da konuşamaz demiş ya şimdi selim soydan denen bunak o kişi metin öztürk demiş adamı linçletmeye çalışıyorlar
tamam rtaş o zaman sorun yokSergio Ramosla alakalı attım bu tweeti.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Medyada muhteşem kadrolari yok muydu bunların hepsi çöp mu olmusHerifler geçen sene aldıkları 15 yabancının tamamını yolluyorlar ve ne hikmetse en copunden bile para kazanıyorlar ,çevirdikleri dalavereler elbet ortaya çıkar birgun
Değerini 200 bin euroya düşürmek için tetikteler işte neresini anlamadınız kit.markt denen gudubet olusum hangi yüzle kulübümüzden aciklama bekliyor acaba?
İyi ki oraya gitti.Hadji Wright çok iyi topçu yanlız Bakambu olmasa bize isterdim 2. forvet olarak.