Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke orta sahaya Nelson tarzı bi adam alsak.Kadro yapısı 1 scout transferini kaldırır durumda şu an

Neyi aptalca ? Taraftarın ekseriyetine kalsa o şampiyon kadroyu lağvedecekler zaten ? Sergio tek pas hatası yapsın ana bacı sövülüyor burada bile. Mertens'in yerine ille adam almalıydık onu da at kenara. Nelsson'u da satıp 37 yaşındaki veteran herifi alalım diyorlar. E takımın yarısını değiştirdin zaten, ne farkı kaldı o seneki takımdan ? Dersten kasıt şu; şampiyon takımla bu kadar oynamak saçmalık, yeniden takım toplamaya lüzum yok.
Mertensin bünye 50+ maç kaldırmaz zaten, ayrıca yedekten girse daha faydalı olur ki Napoli son sezon öyle randıman almış

Sergio ile ligi idare edersin her ne kadar sezon sonu düşüşe geçsede, yerine daha atletik ve agresifi gerekiyor özellikle Avrupa’da başarı arıyorsak

Nelsson’un yerine Ramos katılmam bende, çok ağır kalırız

O uyumsuz kadroyla karşılaştırmak bana hiç mantıklı gelmiyor ayrıca baştan yaratan yok herkesin 11’inde 70-80% geçen sezondan kalan isimler.

sanırım herkesin içine sinen tek isim gravenberch, oda savunma zaafiyetini ne kadar çözer meçhul kaldı ki transferi imkansız görünüyor.

adı geçenler arasında kısa vadede işimizi görecek en garanti topçu fred.

ali koça güya bi yönetici dursun özbek senin karşına çıkıp da konuşamaz demiş ya şimdi selim soydan denen bunak o kişi metin öztürk demiş adamı linçletmeye çalışıyorlar
Normalde KOCU sinirlenmemek ıçn dinlemem.haluklarin programda denk geldi.orada ne kadar kibirli karaktersiz bir adam olduğunu gördüm.ulan Dursun özbegin hitabeti iyi değilmiş hadi döğru diyelim.zaten adam olan birisi böyle cümle kurmazda işte adam olmayınca kuruyorsun.ulan KOC senin hitabetin çokmu iyi.sen ilk önce kendi hitabetine bak..

Dün birkaç video izledim isimleri geçen orta sahalar ile ilgili. En içime sinen Fred oldu. Hala aynı mücadele gücü varsa ki vardır gelmesini isterim makul bir bedel karşılığı. Savunma yönü de kuvvetli tekniği de...

sazonov hala transfer olmadı lyon 3e bitirdi diyolardı anlaşmazlık çıkmış bitmedi iş, araya girip çeksek yedeğe artık şu elemanı, nelssonu satmak işinde de elimiz daha rahat olur, tok satıcı oluruz tamamen

Coventry City, Haji Wright için Antalyaspor ile 9+2 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı.

(A Spor)

1690890194884.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt