Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.260
- 10.603
- 1.303
Dyalabanın italya dışı takımlara 8-9m euroluk serbest kalma maddesi var diyolardı Zaniolo satılırsa olma ihtimali var.Şu anda Galatasaray Roma'dan çok daha cezbedici bir klüp.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fredi zaten bilyoruz da dybala için midso ve dubois giderse adım olur sankiwoawwwww
Bence artık direk 4-3-3'e geçiş yapma vaktimiz geldi 10 numaralı sistemde oynayamayız.Biz 10 no alırsak zaha, kerem, icardo ve 10 no aynı anda nasıl oynayacak? Zaha transferinden sonra 10 noya ihtiyacımız var mı emin değilim
Fredi zaten bilyoruz da dybala için midso ve dubois giderse adım olur sanki
Mevzu kadronun birebir karşılaştırılması değil zihniyet aslen. Taraftara kalsa bütün takımı değiştirirler, transfer oburluğunun ucu bucağı yok çünkü. Mertens'in bünye kaldırmaz eyvallah da gider alternatif olabilecek yaşı genç düşük maaşlı birini alırsın hatta Zaniolo'yu da o bölge için rotasyona sokarsın Zaha'ya o maaşı vermezsin. Sergio'nun yerine gelecek adam Avrupa'da başarı getirmeyecek. Kadronun tillahını kursan maksimum 3. olursun. Kura şansın yanında olursa belki bir ihtimal 2. tur. O yüzden o bölgeye de Sergio'yu zorlayacak atlet, genç bir topçu lazım Fred mred değil. Hala Joao Felix yazan var yahu kesinlikle bunların gazına gelerek yük altına girmemeliyiz.Mertensin bünye 50+ maç kaldırmaz zaten, ayrıca yedekten girse daha faydalı olur ki Napoli son sezon öyle randıman almış
Sergio ile ligi idare edersin her ne kadar sezon sonu düşüşe geçsede, yerine daha atletik ve agresifi gerekiyor özellikle Avrupa’da başarı arıyorsak
Nelsson’un yerine Ramos katılmam bende, çok ağır kalırız
O uyumsuz kadroyla karşılaştırmak bana hiç mantıklı gelmiyor ayrıca baştan yaratan yok herkesin 11’inde 70-80% geçen sezondan kalan isimler.
Biz 10 no alırsak zaha, kerem, icardo ve 10 no aynı anda nasıl oynayacak? Zaha transferinden sonra 10 noya ihtiyacımız var mı emin değilim
Zaniolo gider kanki dybala gelecekse gitsinDybala geliyorsa Zanyolo ya da keremden biri gidiyor herhalde