Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha zaniolo Kerem denkleminde yedekler de barış yunus varken ve rashica alınması planlanıyorken o bölgelere transfer yapmak hem de yabancı bir transfer yapmak bana saçma geliyor. Böyle bir transfer durumu söz konusu olduğu anda zaniolo nun bir takım ile anlaştığını söylerim. Baş bir ihtimal yok...

Edit: mertens i unuttuk denklemde...
mertens ve (ne yazik ki) zaniolo en gec sezon sonu giderler zaten

Ben bu kadar yabancı oyuncu gündeme gelmiş ise Muslera yedek kalmayı kabul etmiş diye yorumluyorum. Ya da Okan hoca defansta 2 yerli tandem ile oynamayı göze alacak sanırım.

Fred 30yaş. 2+7 bons. 3.5m yillik, 3yil imzalasan 19.5m toplam maliyet

Dombele 27yaş. 2+9bons. 4.5m yillik, 3yil imzalasan 24.5m toplam maliyet

Fredin tutma olasiligi daha olasi, tuttu ve sana 2 sampiyonluk ve sampiyonlar ligine katilim da katki sagladi ama satamadin diyelim

Dombele riski daha buyuk ya. Oldu da tutmadi

Bu şartlarda hala yaş dolayindan dombele mi secersin fred mi?
Daha olası diye bir mantık olamaz. Fred o maliyetler yatırılacak adam değil. Fred olmasa da şampiyon olur Ucl yaparız bu Fred'e mi bağlı yani çok ilginç bir mantık. Fred öyle bir takım alıp tek başına taşıyacak biri değil, öyle garip pas tercihleri yapıyor ki bazen Ozan Tufan brezilya şubesi dedirtiyor. Beklentiniz nedir bu topçudan merak ettim. Tekrar söylüyorum on defa da bin defa da 26 yaşındaki Ndombele derim.

En büyük rahatlığı transfer dönemi bitince yaşayacağım hiç şüphesiz

Mevzu kadronun birebir karşılaştırılması değil zihniyet aslen. Taraftara kalsa bütün takımı değiştirirler, transfer oburluğunun ucu bucağı yok çünkü. Mertens'in bünye kaldırmaz eyvallah da gider alternatif olabilecek yaşı genç düşük maaşlı birini alırsın hatta Zaniolo'yu da o bölge için rotasyona sokarsın Zaha'ya o maaşı vermezsin. Sergio'nun yerine gelecek adam Avrupa'da başarı getirmeyecek. Kadronun tillahını kursan maksimum 3. olursun. Kura şansın yanında olursa belki bir ihtimal 2. tur. O yüzden o bölgeye de Sergio'yu zorlayacak atlet, genç bir topçu lazım Fred mred değil. Hala Joao Felix yazan var yahu kesinlikle bunların gazına gelerek yük altına girmemeliyiz.

Yazın yapılacak iş belliydi. Sol bek, Rashica, yedek forvet, Icardi, genç alternatif 8-10. Biz gittik Zaha'yı aldık bir de Fred falan gibi pahalı topçuları kovalıyoruz.

Evet obezlik var maalesef, Sergio ve mertensin de hakkı yeniyor, geçen sene bizi sadece torreira şampiyon yapmadı, bence şuandan itibaren bir os+rashica yeter

Zaniolo gitmeden 10 numara bile gereksiz bir yük şu an, rashicaya hiç girmeyelim ondan. Ancak 8 alırız yabancı şu an ki kadroda.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transfer dönemi bitmeli hakketen

#8 , raşitza alıp midzö mü dübua mı kim yollarsak yollayalım

yerli takviyeleri de tamamlayalım şu süreç bitsin artık

yoksa gün geçtikçe mabaddan sallama seviyesi arşa çıkıyor

Muslera clde oynar, ligte artık rotasyona girme vakti geldi
Ligde düzenli oynamayan adam Cl de daha fazla can yakar... Özellikle bu kaleci ise daha da fazla sıkıntı olur... Oynamayan kaleci oynamayan oyuncudan daha çabuk köreliyor. Diğer mevkiilerde en azından sonradan oyuna girme falan söz konusu. Kale böyle değil ama ne yazık ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt