- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
Rashitza gelio mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mertens ve (ne yazik ki) zaniolo en gec sezon sonu giderler zatenZaha zaniolo Kerem denkleminde yedekler de barış yunus varken ve rashica alınması planlanıyorken o bölgelere transfer yapmak hem de yabancı bir transfer yapmak bana saçma geliyor. Böyle bir transfer durumu söz konusu olduğu anda zaniolo nun bir takım ile anlaştığını söylerim. Baş bir ihtimal yok...
Edit: mertens i unuttuk denklemde...
Yabancı kuralı olsa Kerem de olabilirdi ama 8+3 de Kerem imkansız o yüzden tek seçenek Zaniolo olur.Dybala geliyorsa Zanyolo ya da keremden biri gidiyor herhalde
Daha olası diye bir mantık olamaz. Fred o maliyetler yatırılacak adam değil. Fred olmasa da şampiyon olur Ucl yaparız bu Fred'e mi bağlı yani çok ilginç bir mantık. Fred öyle bir takım alıp tek başına taşıyacak biri değil, öyle garip pas tercihleri yapıyor ki bazen Ozan Tufan brezilya şubesi dedirtiyor. Beklentiniz nedir bu topçudan merak ettim. Tekrar söylüyorum on defa da bin defa da 26 yaşındaki Ndombele derim.Fred 30yaş. 2+7 bons. 3.5m yillik, 3yil imzalasan 19.5m toplam maliyet
Dombele 27yaş. 2+9bons. 4.5m yillik, 3yil imzalasan 24.5m toplam maliyet
Fredin tutma olasiligi daha olasi, tuttu ve sana 2 sampiyonluk ve sampiyonlar ligine katilim da katki sagladi ama satamadin diyelim
Dombele riski daha buyuk ya. Oldu da tutmadi
Bu şartlarda hala yaş dolayindan dombele mi secersin fred mi?
10 numara gelirse daha gelmezRashitza gelio mu
Muslera clde oynar, ligte artık rotasyona girme vakti geldiBen bu kadar yabancı oyuncu gündeme gelmiş ise Muslera yedek kalmayı kabul etmiş diye yorumluyorum. Ya da Okan hoca defansta 2 yerli tandem ile oynamayı göze alacak sanırım.
Zaniolo ile yollar ayrılıp
Fred-Dybala-Rashica yaparsak daha uygun olur
Mevzu kadronun birebir karşılaştırılması değil zihniyet aslen. Taraftara kalsa bütün takımı değiştirirler, transfer oburluğunun ucu bucağı yok çünkü. Mertens'in bünye kaldırmaz eyvallah da gider alternatif olabilecek yaşı genç düşük maaşlı birini alırsın hatta Zaniolo'yu da o bölge için rotasyona sokarsın Zaha'ya o maaşı vermezsin. Sergio'nun yerine gelecek adam Avrupa'da başarı getirmeyecek. Kadronun tillahını kursan maksimum 3. olursun. Kura şansın yanında olursa belki bir ihtimal 2. tur. O yüzden o bölgeye de Sergio'yu zorlayacak atlet, genç bir topçu lazım Fred mred değil. Hala Joao Felix yazan var yahu kesinlikle bunların gazına gelerek yük altına girmemeliyiz.
Yazın yapılacak iş belliydi. Sol bek, Rashica, yedek forvet, Icardi, genç alternatif 8-10. Biz gittik Zaha'yı aldık bir de Fred falan gibi pahalı topçuları kovalıyoruz.
Bir Anadolu takımına göre rekor para olabilir.
Bu tarz bir hamle yapıp gelen parayla da borçları ödemeleri baya mantıklı olur 300 m TL neredeyse borçsuz hale gelirler.ben olsam gidip zalgiris'in forvetini alirim simdi antalya'nin yerinde
![]()
Mathias Oyewusi - Spielerprofil 25/26
Mathias Oyewusi, 27, aus Nigeria ➤ Raja Club Athletic, seit 2025 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 450 Tsd. € ➤ * 02.02.1999 in Jos, Nigeriawww.transfermarkt.de
Ligde düzenli oynamayan adam Cl de daha fazla can yakar... Özellikle bu kaleci ise daha da fazla sıkıntı olur... Oynamayan kaleci oynamayan oyuncudan daha çabuk köreliyor. Diğer mevkiilerde en azından sonradan oyuna girme falan söz konusu. Kale böyle değil ama ne yazık ki...Muslera clde oynar, ligte artık rotasyona girme vakti geldi
Bizim ikinci ligde bile tutunamaz bu daha top sürmeyi bile bilmiyor.ben olsam gidip zalgiris'in forvetini alirim simdi antalya'nin yerinde
![]()
Mathias Oyewusi - Spielerprofil 25/26
Mathias Oyewusi, 27, aus Nigeria ➤ Raja Club Athletic, seit 2025 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 450 Tsd. € ➤ * 02.02.1999 in Jos, Nigeriawww.transfermarkt.de